Ionuţ Tănăsoaia, giurgiuveanul arestat pentru uciderea baschetbalistului american Chauncey Hardy, ar putea să fie eliberat în cursul zilei de azi.

În faţa instanţei de recurs judecată la Curtea de Apel Bucureşti, Gipsanu a susţinut că l-a lovit cu pumnul pe sportivul american, dar nu se face vinovat de decesul acestuia.În sprijinul afirmaţiilor sale a venit avocatul Emil Vuca, care a invocat începrea urmăririi penale a medicilor de la spitalul din Giurgiu, cercetaţi de parchet pentru ucidere din culpă.

Apărătorul aşa-zisului interlop a încercat să convingă judecătorii că punerea în libertate a clientului său nu aduce atingere siguranţei sociale, având în vedere că nu e pericol public.

Interesantă este şi declaraţia dată de inculpat, care, din acuzat, s-a transformat în acuzator, invocând legitima apărare.

"Baschetbalistul a venit de mai multe ori la masa noastră şi a încercat să o racoleze pe una dintre fetele care erau cu noi. Am intervenit abia când acesta a luat-o for-at pe amica noastră şi o trăgea spre ringul de dans. Nu am făcut altceva decât să îmi apăr prietena şi i-am dat un pumn în zona feţei. Apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat", a spus Tănăsoaia.

Tânărul a fost sprijinit în sala de judecată de tatăl său şi de prieteni. Magistraţii au rămas în pronunţare.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.