Preşedintele României Traian Băsescu a transmis un mesaj populaţiei cu prilejul Zilei Naţionale. Şeful statului transmite românilor să arboreze steagul naţional ca semn al mândriei de a fi român.

"Cu prilejul Zilei Naţionale a României, doresc să adresez urările mele cele mai călduroase de sănătate, bucurie şi prosperitate tuturor românilor, din ţară şi din diaspora. Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârşit, prin patriotismul şi jertfa lor, Marea Unire de la 1918" transmite Traian Băsescu.

Preşedintele României îndeamnă populaţia să manifeste solidaritate cu cei afectaţi de criza economică, şi să păstreze încrederea "în viitorul pe care-l putem construi împreună, aşa cum ni-l dorim, într-o societate liberă şi democratică".

"Vă îndemn, ca semn al mândriei de a fi român, să arboraţi steagul naţional, fie că sunteţi în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, aşa cum se cuvine, Ziua României", încheie Traian Băsescu.


Comentarii

alice mandrie, intr-o tara confiscata de niste nesatui ? condusa de o persoana care a pierdut alegerile in tara ? care lasa o gasca sa-si bata joc de cati nu au fugit inca ? mincinosi si incompetenti ? care desfiinteaza spitale ? in tara cu cea mai ridicata morbiditate, mortalitate si cei mai putini medici ? si sa construim viitorul impreuna ? impreuna cu ei ?Doamne fereste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 decembrie 2011 11:44

ION Tocmai din cauza ca presedintele nu merita respectul nostru voi arbora drapelul national. O fac pentru ca sunt roman si e ziua nostra, in ciuda unor tradatori ca el. La multi ani, frati romani!

1 decembrie 2011 1:56

mitic SANTETI NISTE PROSTI E ZIUA ROMANIEI NU A OAMENILOR POLITICI EI VIN SI PLEACA CAND VREA MAJORITATEA

1 decembrie 2011 0:25

pope din pacate, romanii ,sub regimul dictachiorului, nu sint nici sanatosi,nici bucurosi ,nici prosperi ( poate cine fura...) . cinic ,ca de obicei, acest vremelnic conducator ( sef de stat, cum ii place sa se autoproclame) stai linistit, chiorule, romanii arboreaza drapelul si fara indemnul tau. hai sictir !

30 noiembrie 2011 22:59

Casandra Voba aia:cu cuurul gol dar mandru si fudul.

30 noiembrie 2011 21:41

cristi23 Multumim. Fiti mai patrioti macar acum. Nu conteaza cine ne conduce. Conducatorii reflecta o mare parte din populatie. Nu sunt extraterestrii. Tot din randul nostru au plecat.Multi din cei care scriu aici nu stiu ce inseamna sa te oferi voluntar si sa faci o fapta buna. Trebuie sa ne educam copii mai bine, sa le insuflam adevaratele valori si sa avem grija ca ei devin mai buni ca noi. Daca toti am face asta Romania s-a schimba in 20-30 de ani. Dar noi stam si injuram, cautam sa iesim in fata dand in cap la altul. In felul acesta nu o sa avem de unde sa inlocuim actuala clasa politica cu ceva mai bun. Pacat. Avem mare potential si am fost un neam mare. La multi ani Romanilor adevarati.Celor care poarta cu mandrie steagul

30 noiembrie 2011 21:36

Catalin cu drag in berna si doliu national cind s-o intimpla! cu cit mai repede cu atit mai bine. 3 zile ajung, nu-i asa? mesajul e de un cinism cumplit: doresti sanatate cind distrugi spitale, prosperitate cind distrugi locuri de munca, bucurii cind le iei dreptul la viata. dementul asta merita o singura soarta!

30 noiembrie 2011 21:31

emil cat o sa fi tu pres. nu o sa arborez nici un drapel!!!!

30 noiembrie 2011 20:27

alu pigus alisab Domnu president,care steag sa punem?Ala in trei culori rosu,alb,verde sau ala rosu cu semiluna,ca tu NU AI DE-A FACE CU ROMANIA SI ROMANII.

30 noiembrie 2011 19:42

unu suntem mandrii ca suntem romani,dar ne este greata de clasa politica care ne conduce

30 noiembrie 2011 19:39

basila voda Si dati cu mine de pamant ca altfel ma joc cu voi pina va ia dracu,gaozarilor ce sunteti voi.Acu va mai dau un joc:jocu cu sanatatea voastra neispravitilor,lenesilor,nenorocitilor.Io,basila voda decretez:sa va ia dracu pe toti daca nu bagati o pensie pe an la buzunaru lu mandea ca ati lucrat ca prostii 40 ani si acum nu mai sunteti buni de nimic.

30 noiembrie 2011 19:38

gogy ai multumit diasporei pt voturile celor care au parasit tara si ne-au lasat cu tine pe cap? mandria de a fi roman a disparut de mult. toti de dam altceva decat romani in strainatate, stii bine.

30 noiembrie 2011 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.