În Timişoara au avut loc mai multe scandaluri în care au fost implicate clanuri ţigăneşti. Baştanii au fost implicaţi în afaceri imobiliare, au agresat jurnalişti şi au organizat nunţi care au dat peste cap tot traficul din oraş. La sfârşitul lunii septembrie, timisoara.adevarul.ro relata despre un caz şocant la Timişoara, unde o familie de ţigani se crede proprietară peste o bucată din cel mai mare parc al oraşului.

Familia de ţigani a ajuns să monteze un gard pe proprietatea statului. Autorităţile s-au autosesizat şi le-au întocmit dosar penal. Una dintre clanurile familiei Cârpaci, care lunile trecute a luat la bătaie o echipă de jurnalişti pentru că şi-au permis să le filmeze proprietăţile, se vrea proprietară peste Parcul Copiilor din Timişoara. Familia a cumpărat o clădire istorică de pe bulevardul C.D.Loga şi a dărâmat un zid ca să aibă acces la parc.

În timp ce angajaţii Primăriei Timişoara lucrează de zor la reamenajarea parcului, ţigani şi-au montat un gard în parc, astfel încât 200 de metri pătraţi din proprietatea statului a ajuns curtea lor personală. Locatarii din zonă au sesizat statul, iar Poliţia Locală le-a întocmit ţiganilor un dosar penal. "Ce au făcut ţiganii de pe C.D.Loga e o mare nesimţire. Am fost sesizaţi, am format o echipă de control şi le-am dărâmat gardul. Ţiganii nu au putut să ne prezinte niciun document care să le ateste proprietatea peste Parcul Copiiilor. Vă garantez că nu voi permite nicio ilegalitate", a spus prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

Integral pe Click!Comentarii

matusa tamara Nu poti sa te legi de tiganet ca sunt neamuri de-ai lui Iliescu si Nastase ! Jumatate din PSD este tiganet ce se da roman iar cealalta sunt romani ce se comporta ca tiganii !Toti sunt socialisti (in frunte cu Ponta) , mai mult sau mai putin onesti ! Tare mi-e teama ca daca mai intind mult coarda in acesata criza , tot tiganetul european isi gaseste nasul si ideea de a face cu totii o excursie (numai dus) in Libia impreuna cu alte cateva milioane de emigranti islamisti ce ne pun si ei viata in pericol la noi acasa este acum extrem de atragatoare si perfect fezabila !(Si Cacarau intra la tiganetul de matase prin comportament si "harnicie " !

8 octombrie 2012 14:44

eu trebuie gazati viermii astia ca numai asa scapam de ei Uitati-va ce umflati sunt crapa de bunastare banditii iar oamenii cinstiti crapa de foame Deci oamenii trebuie sa=si faca singuri dreptate ca astia nu au capat Un HADARENI este necesar in toata tara unde sunt tigani

30 mai 2012 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.