Angajaţii Diviziei Petrochimice Bradu au blocat, marţi, Drumul Naţional 65 B, care face legătura între DN 65 Piteşti-Slatina şi Autostrada Bucureşti-Piteşti, informează Mediafax.

Oamenii scandează "Jos Guvernul", "Hoţii, hoţii", "Mincinoşii", protestul fiind supravegheat de către jandarmi.

_ _ _ _

Un nou protest la combinatul Arpechim Piteşti: aproximativ 300 de oameni au refuzat, marţi, să intre în tura de dimineaţă.

Încă de la ora 7:00, angajaţii s-au adunat în curtea combinatului în semn de protest faţă de disponibilizările anunţate de conducere. Ei au anunţat că sunt hotărâţi să protesteze întreaga zi.

Muncitorii se plâng că nu şi-au primit salariile şi vor să ştie dacă vor mai beneficia de aceşti bani în cazul în care vor fi daţi afară, transmite Realitatea TV.

Mai exact, minerii tem că nu vor încasa salariile compensatorii prevăzute în contractul colectiv de muncă.

Conducerea rafinăriei a anunţat că 350 de salariaţi vor fi disponibilizaţi, însă oamenii se tem că fabrica nu îşi va mai relua deloc activitatea.

Integral pe România LiberăComentarii

adrian Sindicalisti !!!!UNITI_VA !!!!numai IMPREUNA putem daqrma acesti DERBEDEI (politruci)indiferent de culoare EI SUNT HOTIIII!!!!in 23 de ani au facut datorii de 100MILIARDE eur!!!!unde sunt banii???ei sunt putrd de bogati si NOi!!!putred de SARACI !!!!in dec 89 am omorat pe ceausescu ca a subminat ec Nationala !!!!ASTIA CE MERITA????UNITI-VA !!!!numai impreuna VOM INVINGE!!!!JOS NENOROCITII!!!!!

14 mai 2013 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.