Steaua a câştigat matematic titlul de campioană cu cinci etape înainte de finalul sezonului, după ce Petrolul a remizat în deplasare cu CS Severin, scor 2-2. Pentru patronul Stelei, Gigi Becali, titlul cu numărul 24 din istoria Stelei este unul special, fiind obţinut în Sâmbăta Mare, cu câteva ore înainte de slujba de Înviere.

Gigi Becali a explicat pentru gândul ce a însemnat pentru el reuşita Stelei din acest an: "Din punct de vedere spiritual, pentru mine este o obligaţie în plus. Dumnezeu mi-a arătat că sunt dezmierdatul Lui. Nu era niciun fel de problemă dacă luam titlul peste două săptămâni. Dar când Tatăl tău te iubeşte îţi face cadouri speciale. Eu am înţeles asta şi încerc să fiu mai bun."

"Din punct de vedere lumesc fotbalul este cel mai frumos lucru de pe faţa pământului, dar este cel mai mare distrugător de sănătate. Fotbalul îţi distruge inima când eşti pătimaş, când nu suporţi să fii al doilea, aşa cum sunt eu. Eu mi-am dorit întotdeauna să fiu primul în tot ce fac. În acest sezon nu am avut deloc emoţii. Eram campioni de la finalul turului", a adăugat patronul Stelei

Strategia de achiziţii pe care a avut-o Gigi Becali de când a preluat Steaua a fost crticată în dese rânduri de oamenii din fotbal. Patronul roş-albaştrilor rămâne însă fidel filosofiei sale de a cumpăra mulţi jucători, chiar dacă, recunoaşte el, a pierdut mulţi bani în ultimii ani.
Integral pe GândulComentarii

boy ciobane trebuia sa fii mort pan acum de 7 ani ai luat numai pule in gat!!

11 mai 2013 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.