Incendiul care a cuprins, luni după-amiază, un autoturism care circula pe Autostrada Soarelui s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii, conform primelor ipoteze, scrie Mediafax. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona unde a avut loc incidentul a fost reluat şi au fost redeschise toate staţiile de taxare de la Feteşti, însă circulaţia se desfăşoară îngreunat din cauza coloanei de maşini formate în timpul blocajului.

O maşină a luat foc şi pe Autostrada Soarelui, iar traficul spre Bucureşti era blocat luni după-amiază, informează televiziunil de ştiri. Incidentul s-a produs pe A2 în apropiere de puctul de taxare pe podul de la Feteşti. Coada de maşini se întinde pe câţiva kilometri.Un accident în care au fost implicate patru maşini a avut loc luni după-amiază pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 20, pe sensul de intrare în Bucureşti. Pe de altă parte, la kilometrul 108 o maşină s-a făcut scrum, după un incendiu la motor, potrivit Rtv.net.

Două accidente au avut loc duminică după-amiază pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Primul dintre ele s-a produs în aproprierea Capitalei, la kilometrul 20, din cauza nerespectării distanţei faţă de autoturismul din faţă.

Patru maşini au fost implicat în accident, producându-se parctic un carambol. Toate autoturismele au fost serios avariate, iar trei persoane au fost uşor rănite, ele refuzând transportul la spital.

Maşinile au fost scoase repede pe banda de urgenţă, dar circulaţia a fost totuşi îngreunată, dat fiind numărul mare de maşini care se deplasează spre Capitală la sfârşitul acestei minivacanţe de 1 Mai şi Paşte.

Al doilea incident care a avut loc luni după-amiază pe A1 a avut loc aproape de Piteşti, la km 108 al autostrăzii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.