Scandal în faţa Guvernului. Mai mulţi revoluţionari au încercat, marţi, să intre cu forţa în clădirea Executivului. Protestatarii au fost opriţi însă de jandarmi.

Revoluţionarii au venit în faţa Palatului Victoria să protesteze faţă de hotărârea guvernanţilor de a le tăia o parte din drepturi. Ei au cerut demisia primului ministru Emil Boc.

În faţa Guvernului au manifestat aproximativ 300 de oameni, deşi sindicatele revoluţionarilor au chemat în Capitală pentru 2.000 de oameni.

"Ne-am strâns în această piaţă să protestăm pentru această nemernicie pe care o fac aceşti conducători. (...) Noi avem salarii de 500-600 de lei şi ne-au luat şi acest drept. Nu mai avem cu ce să ne plătim băncile, nu mai avem nicio speranţă. Noi care am adus democraţia am fost păcăliţi, nu există democraţie", a declarat Teodor Drăghici, preşedintele Sindicatul Revoluţionarilor.


Comentarii

Casandra Da , intradevar, tot ce s-a construit pe vremea "jugului sovietic" a fost furat de capitalistii straini.In schimb romanii au obtinut libertatea si democratia atat de mult dorita.Visul romanilor a fost sa scape de influenta ruseasca si sa fie "eliberati" de americani. Uite ca sunt eliberati, de ce nu sunt multumiti si fericiti? Care e problema?

29 noiembrie 2011 23:07

BOSCHETARUL DIN ROSTOACA In numele democratiei a libertatii economiei de piata si capitalismului vinde=ti si privatizati tot dar absolut tot .paminturile ,padurile,fabricile si uziniele.trotuarele .scolile,podurile cimitirile casa poporului si muzeul taranului etc ..absolut tot important este sa nu mai avem nimic asa am procedat si eu am vandut tot pana am ajuns boschetar acum nu mai am nici o grija ca nu are nimeni ce sa-mi mai ia mai nasol este ca nu am unde dormi ..foarte important nu conteza pretul important este sa vindem ca mai urgent tot este singura cale care poate duce la evolutie si progres cand nu o sa mai avem nimic nu o sa mai fie nimic de furat si se va aseza linistea nu o sa mai avem pentru ce sa mai fim lacomi si rai.

29 noiembrie 2011 21:44

SABIN La munca cinstita cu potlogarii.Si eu am fost in strada dar nu am cerut pentru aceasta,bani.

29 noiembrie 2011 20:38

inrebare intrebatoare NECULAI da da a-ti adus democratia si la majoritatea cetatenilor odata cu ia venituri de 700 ron din pensii si salarii de ceilalti ar putea trai cu acesti bani si domni revolutionari nu?????

29 noiembrie 2011 20:31

cristi23 Adevaratii eroi nu au nevoie de pomana sau de medalii. Nu pentru asta au luptat

29 noiembrie 2011 20:21

Dann "preşedintele Sindicatul Revoluţionarilor. "!! Am vazuto si pe asta. Pe cind Partidul Revolutionarilor, Banca Revolutionarilor, etc Nu vedeti ca sunteti penibili? Din pacate Boc nu ii trimite la munca.

29 noiembrie 2011 20:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.