Peste 500 de cadre didactice vor protesta marţi, începând cu ora 11.00, în faţa sediului Ministerului Educaţiei din Bucureşti, cerând în principal alocarea unui procent de 6% din PIB pentru învăţământ.

Acţiunile de pichetare vor avea loc între orele 11,00-13,30, atât marţi, 29 noiembrie, cât şi miercuri, 30 noiembrie, la proteste urmând să participe atât membrii FSLI, cât şi cadre didactice din Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) şi din Federaţia Sindicatelor din Învăţământ "Spiru Haret".

Integral pe AgerpresComentarii

Tzepelush Pentru Bebe B..l : In aceeasi ordine de idei , n-ar fi nevoie de o lege cere sa prevada obligativitatea societatii de a-i EUTANASIA pe idiotii care au idei ca ale tale ?

29 noiembrie 2011 10:50

Tzepelush De ce oare nu ies TOTI ( mai putin , bineinteles cei portocalii ) ? Fiecare dintre cetatenii nemultumiti de situatia actuala ar trebui sa-si puna aceasta intrebare . Si sa-si si raspunda , eventual uitandu-se in oglinda . Dar e mai comod , nu-i asa , sa-i lasi pe altii sa lupte iar tu sa beneficiezi de rezultatele luptei .

29 noiembrie 2011 10:44

Bebe Baloteanu Ma intreb si eu ca omul, Cin ele plateste acestor nemultumiti permameneti, zilele pe care le pierd stand in strada? Nu cumva este nevoie de o lege prin care proful indragostit de sederea in greva, sa fie trimis in instanta pt. a raspunde ca se sustrrage de la catedra punand in pericol actul de invatamant? Sau de ce nu trimis in somaj, sa poata face deosebire intre a sta fara bani si salariul ce-l are in prezent.

29 noiembrie 2011 10:30

CAINE BA, in ce tara ati mai vazut voi "pichetari" ?Ori greva, ori duceti-va la gara !

29 noiembrie 2011 8:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.