Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că este dispus să renunţe la numirea lui Daniel Stanciu în funcţia de director sportiv, după ce managerul general Mihai Stoica a afirmat că nu va lucra niciodată cu fostul oficial al cluburilor FC Vaslui şi FC Timişoara, potrivit Mediafax.

"Dacă nu lucrează cu Daniel Stanciu, atunci Stanciu nu o să fie la club", a declarat Becali, marţi, la DigiSport.

El nu se aşteaptă ca Stoica să demisioneze de la Steaua, deşi a mai încercat de câteva ori să facă acest lucru. "Nu pleacă, nu mai face prostia asta. «Gigi, nu mai fac eu prostia pe care am făcut-o.» «Şi dacă faci, nu te las eu.» A mai făcut el, «dacă vine ăla plec». Nu vă spun eu nume despre care a zis că dacă vine, el pleacă. Şi nu l-am lăsat eu. Nu vreau să dau nume, că se supără ăia. Dacă mai zic eu ceva, o să posteze pe blog mâine. El e cu reţelele de socializare. Nu îl dau afară şi nu mă cert cu MM niciodată, nici cu Reghecampf. Am doi fraţi mai mici pe care nu îi dau niciodată afară şi nu mă cert cu ei. Ăştia doi. Dar în ordinea asta, întâi MM şi apoi Reghe. Mai mult ţin la MM, pentru că e frate mai vechi, am trecut prin multe războaie. Pe vremea aia, când semna el nişte lucruri... Ca director executiv, era la Steaua şi semna la asociaţie, semna nişte lucruri... Mamă, cât balamuc am făcut", a menţionat şeful Stelei.

Referindu-se la faptul că Stoica l-a acuzat că alimentează linşajul mediatic la care este suspus, Becali a menţionat că nu se supără pe afirmaţiile angajatului său, dar acesta nu spune adevărul.

"MM-ul poată să zică ce vrea şi are dreptate. El rămâne fratele meu mai mic. Ca să nu mai zică că eu alimentez linşajul mediatic. Eu nu alimentez linşajul mediatic, doar spun adevărul. Şi ce spune el pe Facebook, acolo, el nu spune adevărul, el nu mai ţine minte. Dar tot nu mă supăr pe el. Dar eu de câte ori zic de vreun jucătoror, el zice: «Hai, mă, patroane, ăsta nu e niciodată de Steaua.» Nici pe Pintilii nu îl voia la Steaua. După ce iau un jucător şi vede că e bun, el zice «Da, domne, ce am zis eu vreodată că nu e bun?» Dar eu ţin minte perfect", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că a dorit şi el să-şi facă un cont pe Facebook: "Am vrut să-mi fac Facebook. Am vrut mai mult ca să transmit mesaje religioase."

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că nu se pune problema să plece din club din cauza faptului că patronul Gigi Becali l-a angajat pe Daniel Stanciu, dar a precizat că nu va colabora niciodată cu fostul oficial al echipelor FC Vaslui şi FC Timişoara.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, consideră că patronul clubului, Gigi Becali, alimentează linşajul mediatic la adresa sa, declarând că este vinovat de ratarea transferurilor jucătorilor Dan Nistor de la Pandurii şi Jeremy Bokila de la Petrolul.

Becali a afirmat că i-a remarcat pe cei doi fotbalişti, dar Stoica s-a opus transferurilor. "Eu l-am vrut de anul trecut (n.r. - pe Nistor), pentru că îmi dau seama imediat dacă jucătorul e bun sau nu. I-am zis lui Meme anul trecut, dar el m-a luat cu «Păi, stai patroane, că să vezi, că nu ştiu ce!» şi nu l-am mai luat. Şi pe Bokila l-am vrut de anul trecut şi i-am zis lui Meme, dar el că «Stai puţin, patroane, să vedem!»", a declarat Becali, potrivit realitatea.net.

Stoica i-a răspus patronului pe Facebook, negând faptul că ar fi împiedicat transferul celor doi jucători. "Nu înţeleg ce vrea Gigi, dacă tot îl dorea aşa tare de anul trecut pe Nistor, de ce nu l-a cumpărat în vară? (...) Iar în ceea ce-l priveşte pe Bokila, toţi ni l-am dorit. E adevărat că Gigi l-a remarcat primul, dar nu s-a pus niciodată problema ca el să fie disponibil. Toată iarna am vorbit cu impresarii lui care spuneau că e liber. Noroc că ştiu regulamentele şi nu m-am făcut de râs. A fost şi este jucătorul Petrolului. (...) Cu toate că Gigi, cu declaraţii de genul ăsta, alimentează linşajul mediatic la care sunt supus, îi anunţ pe toţi cărora le stau în gât că rezist oricât. Sunt genul no-prisoners, asta dacă n-aţi realizat încă. Şi nu genul yes man, deşi unii tot încearcă să acrediteze prostia asta", a precizat Stoica pe contul său de Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.