Premierul Victor Ponta le-a felicitat pe gimnastele Larisa Iordache si Diana Bulimar, premiate la Campionatului European de gimnastică de la Moscova, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Redăm mesajul premierului integral:

”Doresc sa transmit cele mai sincere felicitari fetelor noastre pentru medaliile obtinute la Moscova. Salut si admir ambitia si determinarea prin care Larisa Iordache si Diana Bulimar au luptat pentru ca podiumul de la Moscova sa fie dominat astazi de Romania.

Rezultatele obtinute sunt nu doar o dovada incontestabila a muncii depuse in timp, dar mai ales un motiv de bucurie si mandrie pentru romanii de pretutindeni.

Doresc sa-l felicit si pe Flavius Koczi, si pe toti sportivii care evolueaza sub drapelul Romaniei la aceste Campionate Europene.

Vreau sa stiti ca o tara intreaga va sprijina, va tinem pumnii si credem in succesul vostru!

Mult succes!”

Delegaţia României a încheiat duminică participarea la CE individuale de la Moscova cu şapte medalii: patru obţinute de Larisa Iordache (aur la bârnă, argint la individual-compus, sărituri şi sol), două ale Dianei Bulimar (argint la bârnă şi bronz la sol) şi una a lui Flavius Koczi (argint la sărituri).

Integral pe România LiberăComentarii

Moldoveanu A se vedea care este diferenta de mesaj si gandire a lui Ponta si Basescu, primul felicita gimnastele, al doilea felicita gimnasti si antrenori. Care mesaj credeti ca este mai bun

22 aprilie 2013 7:53

peperoncino le felicit si eu pe gimnaste alaturi de intraga echipa care le antreneaza, etc, dar vreau sa aduc la cunostinta institutiilor de resort romane ca tot in aceste zile la Geneva s-a luat aur de catre romani, a fost vazut drapelul, poate nu este Geneva de luat in serios...

21 aprilie 2013 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.