Deputatul ajuns în parlament pe listele USL vrea să iniţieze un proiect de lege care să instituie parteneriatul civil pentru persoanele heterosexuale şi pentru persoanele de acelaşi sex, informează Mediafax.

Eu susţin şi noi, Verzii, susţinem Drepturile Omului pentru toţi cetăţenii. Noi nu considerăm că anumiţi cetăţeni ar trebui discriminaţi în vreun fel pentru niciun motiv pentru că ar fi femei, pentru că ar aparţine unei minorităţi naţionale sau unei minorităţi sexuale. În Europa foarte multe ţări deja acceptă parteneriatele civile sau căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Eu am anunţat deja că am în vedere un proiect de lege care să reglementeze parteneriatul civil între persoanele heterosexuale sau persoane de acelaşi sex pe model francez. În Franţa, mai întâi acum cinci ani a fost adoptată legea privind parteneriatele civile, iar la începutul acestui an sau la sfârşitul anului trecut a fost adoptată legea privind drepturile persoanelor de acelaşi sex de a se căsători", a declarat Remus Cernea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la cabinetul său parlamentar din municipiul Constanţa.

Conferinţa de presă susţinută vineri de către Remus Cernea a fost perturbată de un fost membru al Partidului Verde, care a intrat în sediu şi a luat de pe pereţi toate afişele cu însemnele formaţiunii, dar şi de pensionari de la un cămin de bătrâni, care au vrut să stea de vorbă cu deputatul.

Integral pe România LiberăComentarii

MARIUS bai romani ortoprosti ce sunteti.... ce aveti cu gayi??? tot oameni sunt,doar ca au o alta obtiune ca voi restu ortoprostiei. ce nu pricepeti comunistilor HUOOOOOOO.

18 aprilie 2013 23:11

coleta lindi Cat homalaii sunt in floare,pe romani,nici in penis nu-i doare.Mai,mai.

13 aprilie 2013 17:08

lindi coleta Bai Cerneo,daca curvistenia cu homalaii ii verdele romanesc,Imi bag pixu si-n verdele romanesc si-n creierii tai.Fa-te popa...atunci se sustine curvasaraia masculina,sau fa-te blond,ca sub mustat ii loc destul.Ce zici?

13 aprilie 2013 17:06

ziarist un al hamalau in parlamentul romaniei,,ducetiva dracului de gay ,,bolnavi mintali ce sunteti,,sa se aplice legea din republica dominicana pt acesti bolnavi mintali

13 aprilie 2013 14:00

Ileana Ionescu Cred ca Dn.Cernea are nevoie acuta de un examen psihologico-psihiatric.

13 aprilie 2013 8:21

kamasutra Cernea ca parlamentar e opera d-lui Ponta care a vrut sa inchida cercul alinatei USL prin asimilarea PER-ului. Rolul d-lui Ponta il vom realiza si sesiza peste 3 ani, dupa ce va implementa tot ce a jurat in fata celor nari, ca va face daca va fi pus premier. O sa ne crucim de-a dreptul. Asta e soarta Romaniei post-decembriste. Culegem furtuna pe care o seamana altii.

13 aprilie 2013 1:17

ah nebunule!ce bine mi-o lingi, partenere! cernea banuiam eu ceva cand te-am vazut cu acea codita....

12 aprilie 2013 23:46

peperoncino draga cernea r, vedeate-as casatorit cu o gasca, maine se extinde treaba si o punem de un parteneriat a celor ce se vor casatori cu animale, apoi sa aibe dreptul sa infieze copii abandonati de tot felul de iresponsabili; nu de alta, dar tot drepturile si libertatile omului (neomului de fapt) se vor chema odata si odata.

12 aprilie 2013 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.