Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, cum apreciază discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma că USL a minţit mai mult decât PDL, el precizând: "Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti", informează Mediafax.

"Nu, nu, să nu exagerăm. Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti", a spus Ponta.

El a spus că nu are nimic să îşi reproşeze în legătură cu declaraţiile Cristianei Anghel.

În cadrul conferinţei de alegeri a PSD Bucureşti, la care a participat şi Victor Ponta, senatoarea PSD Gabriela Firea a criticat discursul Cristianei Anghel.

Senatoarea Cristiana Anghel răspunde acuzaţiilor: Nu stau ilegal în cămin. Aş fi înţeles să se isterizeze dacă ocupam o casă a RA-APPS-ului

Senatorul USL Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei, s-a arătat extrem de dezamagită de faptul că alianţa din care face parte nu-şi respectă promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni cărora le-a promis ajutor.

"Într-un interviu, parlamentarul spune că nu s-a rezolvat nici problema pensiilor, nici a bolnavilor de cancer care nu au medicamente: "(...)am minţit şi nu ne ţinem de cuvânt! Suntem mai rău decât pedeliştii! Măcar ăia nu au spus că vor face nişte lucruri. Noi am zis că le facem şi le uităm. Găsim scuza iar cu criza. Dar dă-o Doamne iartă-mă de criză! Când ai făcut programul de guvernare nu ştiai că e criză?", a spus senatorul.


Comentarii

boc Mai mongoloidule sa te ia dracul!

12 aprilie 2013 18:38

Mihai Produsul Antenei3, începe să se împută...Sfertodocta specialistă în liniuţe şi bastonaşe a ajuns să-şi dea cu părerea în treburi mult peste capacitatea neuronului slăbit de inaniţie pe care-l posedă...O ţaţă care nu deţine nici cele mai elementare cunoştinţe ale dialogului civilizat ne acoperă ecranul cu puţinătatea-i intelectuală...Culmea, mai are şi admiratori...

12 aprilie 2013 10:23

pensionar sarac Ponta are dreptate.Cred ca nici un felcer, nu cadru madico sanitar nu a crezut, crede ca cineva poate face greva foamei 70 zile.Dar se poate face economie nationala mondiala daca secretul o spune doamna ANGHEL.In rest ma bucur ce clasa politica avem mult sub cea a PCR.

12 aprilie 2013 10:15

Reutov D-nul Ponta si-a aratat fata numai dupa ce a primin votul. Dupa vot a anuntat ca are un pact cu Bass si cu ungurii si dupa aia a urmat pe urmele PDLului

12 aprilie 2013 8:52

adrian EU NU SUNT de acord cu modul in care a ajuns senator aceasta femeie DAR GOLANIA ACESTUI BOU numit poAnta ca asta este o caricatura de om (prost,nesimtit derbedeu ,hot)ACEASTA SPECIE trebuie STARPITA !!!!!ce drept ai tu ma boule sa critici si sa faci misto de toti BA copy-paste BA tea F...T nastase de esti asa de bou?poate deaiea!!!!sunteti in gasca (corlatean,sova !!!!!)DUTE DRACU CU TOTI AI TAI SI CU CEL CU CARE AI COABITAT!!!!

12 aprilie 2013 8:07

cetatean in ceata ....si cum e cu fiica-sa ...a adus-o ori ba in Minister?ha??? ca eu sunt in ceata ...

12 aprilie 2013 8:06

mongoloidul lui 4 case Bai microcefalule, iti dai tu seama ca aluneci spre neant in fiecare zi !? I-ai dat tu ceva de mincare femeii, sau i-ai reintregit pensia sotului acesteia, ofiter al Armatei Romane ? Cum poti sa fii atit de dispretuitor, tu un amarit de hormon consumat in exces ! Senatoarea va fi alaturi de nemultumitii care nu te mai pot suferi, la toate luptele de strada ce vor urma ! Sa dea dracului sa trimiti jandarmii si sa vezi tu cum fraternizeaza acestia cu strada ! Tu sa te duci, cu nevasta-ta care critica Romania la Bruxelles, sa va ascundeti sub cracanul izmenelor lui Merkel si sa dispareti pe vecie din raza noastra vizuala !

12 aprilie 2013 6:55

Marcos De-a lungul timpului i-am tot luat apararea. Dar vad ca "a prins cacatul coaja". Are deptate Ponta,dar mai ales Turcescu(pe care il urasc de fapt)..."senatoarea lui peste prajit".

12 aprilie 2013 5:36

A se citi mai jos Ponta, nu Ponya! Scuze, dactilografa adormita.

12 aprilie 2013 4:20

Ponya - lipsa de caracter, infumurat (pen'ce?!) si slugoiul slugoiului celor de afara. In speranta ca va reedita cariera lui Baseascu, Ponta recurge la cacialmale, tradari, tratari de sus a celor ce vor sa-l aduca cu picioafrele pe pamant. Incearca, deci sa-l copieze pe Basescu, dar nu are (inca!) anvergura de javra a acestuia. Bine pilotat insa de taica popa, s-ar putea sa-l si depaseaaca pe Base. Nenorocirea este ca boborul este deja vaccinat antijigodie si dezvolta anticorpii necesari respingerii veleitatilor bruxeleze si licuricesti ale ... hipermongoloidului inginerului Garin.

12 aprilie 2013 4:18

Maria Aceasta femeie senator are dreptate , iar raspunsul lui Ponta il dezonoreaza. Ponta a luat-o razna si executa ordinele celor din afara tarii care-l tin si pe Base de lant, impotriva propriului popor. Guvernul nu face imic sa miste economia si a lasat-o in continuare sa cada. Ponta se ocupa de procurori si juristi care nu produc plusvaloare si care creaza conflicte in societate ca sa aiba ei procese pe rol si sa castige cat mai mult.In PSD Ponta a inceput sa decada sia gresit spunand ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Acea senatoare i-a atras atentia ca a luat-o pe aratura in politica si ar trebui sa se corecteze ca maine vor iesi zeci de mii de oameni in strada. In Romania se traieste mai rau decat n Cipru sau Grecia desi acele popoare sunt in faliment si acest popor suporta eroic umilinta politicienilor care nu stiu sa scoata tara din impas precum Polonia, Islanda, Cehia, Slovacia s.a. Ponta este un incompetent in functia pe care o detine, i-a cazu palaria pe ochi.

11 aprilie 2013 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.