Într-un interviu pentru Ring, Cătălin Măruţă şi-a amintit de viaţa pe care o avea la vârsta de 16 ani, vârstă pe care o împlineşte postul de televiziune Pro TV pe 1 decembrie.

Prezentatorul "Happy Hour" îşi iubeşte ţara şi spune că, deşi călătoreşte cu drag în toată lumea, în România se întoarce mereu cu şi mai mult drag.

Întrebat cum era viaţa lui pe vremea când avea 16 ani, Cătălin şi-a amintit cu nostalgie de anii tinereţii.

"Eram elev de liceu, evident, şi mă bucuram că nu port uniformă, aşa cum ştiam de la generaţiile de dinaintea mea. Şi îmi făceam planuri, foarte multe planuri. Mă pregăteam deja să dau la Drept şi mă antrenam să ajung DJ. Îmi doream să fac ceva ieşit din comun, să nu trăiesc ca toată lumea. Primisem o geacă de jeans de la cineva din America, era deosebită şi extrem de modernă, un albastru-indigo, aşa... Asta în timp ce în România încă mai circulau enorm turcismele. Aveam un succes nebun cu geaca aia la fete, care mă vedeau dintr-odată şi mai cool."

Printre peripeţiile pe care elevul Măruţă şi le dorea să le facă, dar era împiedicat de vârsta prea mică, se numără săritura cu paraşuta.

"Voiam să sar cu paraşuta, dar eram minor şi nu mă lăsau ai mei. Nu-i nimic, am sărit mai târziu..."

Integral pe Click!Comentarii

virginel, copil cu geaca! Maruta e mare parasuta, auzi la el mergea cu geaca de blug la agatat! Ne m-ai miram de ce s-a insurat virgin si de ce la luat tiganca de barbat?

28 noiembrie 2011 14:09

mos craciun am gesit ,, ZBURATOARE "

28 noiembrie 2011 10:53

mos craciun Lasa ca are parasute acum in casa Lala , Andra soacra-sa.....

28 noiembrie 2011 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.