Gigi Becali susţine că va aduce un atacant, însă numai dacă şi-a demonstrat deja calităţile. Unul dintre cei vizaţi este Denis Alibec, jucător care este împrumutat de la Inter la Viitorul. Tânărul vârf ar urma să ajungă pe o sumă modică la Steaua, în baza relaţiilor pe care le au fraţii Becali cu cei de la Inter. La capitolul plecări, Becali susţine că Mihai Costea şi Adi Rocha

"Reghecampf are o echipă făcută de mine, eu iau pe cine vreau. Eu iau numai jucători de mare valoare, o să iau şi un atacant, dar numai dacă are mare valoare, nu mai iau aşa...Dacă e român? N-ai pe cine. Clauzele alea de 20 de milioane de euro puse în contractul lui Stanciu sunt pentru siguranţă, că se respectă contractul timp de 5 ani.

Transferul lui Stanciu n-a fost un mesaj pentru Cristi Tănase. Tănase mai are 1.5 ani de contract cu Steaua. N-a fost un mesaj, eu vreau să iau toţi jucătorii buni. Şi pe Alibec vreau să-l iau, dar mi s-a transmis să nu mai vorbesc despre Alibec, aşa că nu mai vorbesc, că după aia trebuie să dau 300.000 de euro. Aud ăia de la Inter. Aşa, dau 100.000 de euro pe el şi gata. Îl fac 50-50 cu Victor şi apoi îl dau cu 4 milioane de euro.

Numai Mihai Costea şi Rocha vor pleca, atât. Costea e la final de contract, iar de Rocha vreau să scap", a declarat Gigi Becali la Sport.ro

Integral pe ProSportComentarii

Nae Prost de gura cum e , probabil nu va reusi transferul . Omul asta nu poate tine un secret si de multe ori a dezamagit oameni care au facut intelegeri cu el . Mai pe scurt : II PLACE SA SE VADA MEREU LA TELEVIZOR !

29 martie 2013 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.