Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că în perioada următoare va fi linişte în partid, conform Agerpres.

Acesta s-a referit la întâlnirile avute, la Bruxelles, cu vicepreşedintele partidului, Marian Vanghelie, despre care presa a susţinut că ar pleca din PSD alături de p grupare de la PSD Bucureşti, pentru a se alătura lui Mircea Geoană.

Liderul PSD spune că nu este adeptul compromisurilor şi unele decizii, fiele şi dureroase, trebuie luate pentru că sunt necesare, dar în acelaşi timp a subliniat că este capabil să se alăture tuturor membrilor de partid alături de care să poată lupta împotriva regimului Traian Băsescu. De altfel, un mesaj de unitate va fi dat săptămâna viitoare la Cluj, cu prilejul unei reuniuni a USL, la care vor fi prezenţi toţi liderii social-democraţi.

„Sunt convins că zilele următoare vor fi foarte liniştite. Putem fi toţi de aceeaşi parte a baricadei, mai avem mai puţin de un an până la bătălia finală şi mă bazez pe toţi în această bătălie. Gata cu supărările interne”, a declarat Ponta.


Comentarii

Aron Deleanu Meciul Ponta-Van Ghelie s-a jucat pe teren neutru!?La Bruxelles?

27 noiembrie 2011 7:40

dankuk Bucuresti, oras tiganesc, condus de tigani...am zis...

27 noiembrie 2011 0:00

Rodica Smecherii rozalii/ Vanghelie nu l-a sustinut real niciodata pe Geoana,dovada stau si inregistrarile cu camera ascunsa la Congres,cand il injura de mama focului.Oricum nu era un titlu de glorie pentru Geoana ,sustinerea de catre Vanghelie.Dar acest guzgan-rozaliu-brunet, Vanghelie, este folosit pe scena politica romaneasca de forte oculte externe pentru a face diferite jocuri si pentru a fi un pion pe tabla de sah. Plus afaceri in sect 5.Cand a izbucnit scandalul cu Geoana ,Vanghelie a fost introdus in scenariu ca asa zis sustinator al lui Geoana,ca un fel de ironie.Sforarii rozalii sperau sa obtina un efect invers din partea opiniei publice de genul;"iata bai cine-l sustine pe Geoana". Adica se cauta compromiterea mediatica!Acum ca si-a terminat misiunea ,Vanghelie, s-a intors langa Ponta..alt guzgan rozaliu,alt pion pe tabla de sah politic!

26 noiembrie 2011 20:07

atotstiutorul Nimic nou sub soare !In trecut boierii isi cumparau "tronurile" la Stambul acum Geoana aranjase treaba la americani iar concurenta vrea la rusi ! Cred ca o sa cistige al treilea !

26 noiembrie 2011 19:50

!! DOI TIGANI SI NUMAI DOI..ALTREILEA BULIBASU NASTASE CONDUCE DIN UMBRA..!!

26 noiembrie 2011 19:14

nicolae Cred ca cel mai bun obiectiv ar trebui sa fie lupta pentru un trai mai bun pentru toti cetatenii tarii, combaterea coruptiei in PSD si nu numai. aplicarea democratiei si a egalitatii intre toti cetatenii Romaniei ( nu-i corect ca unii sa fie mai egali in drepturi decat altii). Nu stiu dece lupta impotriva presedintelui Traian Basescu trebuie sa fie obiectivul nr. 1 al PSD. Oricum alegerile s-au facut democratic iar dupa expirarea mandatului actual Traian Basescu, conform constitutiei Romaniei, nu va mai putea candida.Asteptam de la PSD ( nu de la USL) obiective de stanga pentru a-i alege la viitoarele alegeri parlamentare din anul 2012 si in mod deosebit impozitarea graduala si desfiintarea pensiilor nesimtite

26 noiembrie 2011 17:23

Eneas Macanel crede ca un minoritar ca Vanghelie are cuvant si face pace! ori Macanel e un infantil ,ori Vanghelie joaca mai ceva ca Fernando de la Caransebes !

26 noiembrie 2011 17:15

Adeverul Amandoi sunt comunisti si dirijati de rusi. Si Geoana e la fel ca ei, dar Geoana este mult mai egoist, vrea totul numai pentru el. La o adica astia trei sunt in stare de orice. Aunati la un loc nu au clase mai multe decat personal;ul de Giurgiu. "Dreptul" lui Ponta nu e o "facultate", e o scoala de minciuni. Numai tampitii se duc la Drept (aia care nu intra la Universitate, Medicina sau Politehnica/Constructii, militieni ca Dinu de la Dinamo, etc., secaturi de felul asta).

26 noiembrie 2011 16:31

Nistor he,he../de acum pot incepe "vanghelioanele" pentru prostirea bucurestenilor ..si aducerea de voturi pentru Ponta!Profesorii sa de navala la Vanghelie! Cine isi inchipuia ca Vanghelie nu e cu Ponta e naiv! Ambii sunt dirijati de aceeasi stapani externi.

26 noiembrie 2011 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.