Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fata cea mare a poetului Adrian Păunescu, Ioana Păunescu, a murit la 44 de ani. Moartea a survenit din cauza unei maladii grave cu care a fost diagnosticată la începutul acestui an, informează stirileprotv.ro. Ioana Păunescu era fiica cea mare a poetului, publicistului şi omului politic Adrian Păunescu, care a murit la începutul lunii noiembrie 2010. Ea a fost operată în luna martie.

Medicii nu au putut face prea multe, deoarece boala a fost depistată într-o fază avansată. Ioana Păunescu s-a născut pe 2 iunie 1967. A absolvit Liceul “Nicolae Tonitza” şi a lucrat la Animafilm. În ultima perioadă, ea a locuit cu mama sa, poeta Constanţa Buzea.

Integral pe Ziua VecheComentarii

Daniel Cum era chestia aia ? "Precum sabia ta a lipsit pe mame de copiii lor, aşa şi mama ta să fie între femei lipsită de fiu".

15 iunie 2012 21:54

Laura Dima Ionel, esti un DOBITOC.

5 ianuarie 2012 19:17

ionel Dumnezeu nu doarme...asa cum au ucis si ei, acum le vine randul...

27 noiembrie 2011 12:24

umbra doua suflete, doua flacari. Sa le fie tarana usoara si DUMNEZEU sa-i aiba langa EL.

26 noiembrie 2011 20:10

un spectator Dumnezeu sa va odihneasca si sa va ierte.Poate acum tatal,are mai mult timp sa se ocupe si de fata lui,aici pe pamant aducand bucurie in sufletele celor care au participat si au trait intens ideea de romanism la spectacolele Cenaclului Flacara

26 noiembrie 2011 12:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.