Exorcistul-şef de la Vatican, numir în funcţie cu un sfert de secol în urma de Papa Ioan Paul al II-lea, a declarat recent că yoga şi cititul cărţilor Harry Potter îl aduce la suprafaţă pe diavol, conform Daily Mail.

Părintele Gabriel Amorth a operat mai mult de 70.000 de operaţiuni de exorcizare în cariera sa.

Amorth a surprins publicul când a declarat că yoga şi Harry Potter îl aduc pe diavol la suprafaţă: „Practicarea yoga îl scoate la suprafaţă pe diavol, la fel şi cititul cărţilor Harry Potter. Amândouă par inofensive, dar ambele presupun magie care are legătură cu diavolul”, a declarat părintele.

Amorth a adăugat că yoga este unealta diavolului: „Crezi că o faci pentru a-ţi menţine în formă mintea şi corpul dar ea conduce la Hinduism. Toate credinţele orientale sunt bazate pe falsa credinţă a reîncarnării”, a adăugat exorcistul-şef de la Vatican.

„Satana se ascunde mereu iar ce îşi doreşte cel mai mul este ca oamenii să nu creadă în existenţa sa. Ne studiază pe toţi în detaliu, tendinţele noastre spre bine sau rău”.

Sfatul meu pentru tineri este să fie atenţi cu cluburile de noapte pentru că drumul este mereu acelaşi: alcool, sex, droguri şi secte satanice”.


Comentarii

Paul @radu laurentiu Mda...inteleg ca nu iti poti inchipui cum e sa traiesti fara prieteni imaginari!trebuie sa fie cumplit..sa nu mai vorbesti singur..sa nu dai bani la popi...sa crezi ca totul este in jurul tau perfect. Spalatule pe creier du-te si debiteaza-ti aberatiile pe ceva situri extremiste din alea cu sfanta ortodoxie... acolo vei fi inteles, dar intre oameni rationali n-ai ce cauta!du-te si fa-ti un blog in care sa dezbati cat de periculoase pot fi cartile cu harry potter si yoga sa vada si altii cat de incuiat esti! si macar ne vom amuza bine. in realitate tu esti cel ratat, ti-ai ratat o viata intreaga inchinandu-te la ceva ce nu exista si mai esti si mandru de asta.

27 noiembrie 2011 16:13

radu laurentiu Cand citesc ce sa scris pana acum nu pot sa nu ma gandesc cat de bine o duceti voi fara credinta in D-zeu!Cred ca in realitate sunteti niste ratati.Dzeu sa va ierte fratilor.

27 noiembrie 2011 9:07

tdc in sfarsit si-au dat seama

26 noiembrie 2011 19:27

dia interesting

26 noiembrie 2011 17:32

elvira Asta vorbeste de parca ar mai crede cineva in fiintele lor gen dumnezero si isus.

26 noiembrie 2011 17:14

paul Cate minciuni mai poate debita vaticanul asta numai sa-si mentina puterea printre credinciosii fara creier! pai sigur, harry potter face concurenta. inafara de biserica cine mai sustine magia in lume? deschideti-va ochii odata si observati ca tot ce sustine biserica este fara logica si ratiune, doar superstitie, magie si minciuni! si inca in secolul 21 milioane de oameni accepta basmele in loc de realitate din pacate, caci, este mai usor sa iti zica cineva ce sa faci in loc sa-ti iei viata in mainile proprii, nu?

26 noiembrie 2011 16:34

bob de unde stie 100% prostanacul asta ca exista sau nu reincarnare?!

26 noiembrie 2011 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.