După mai bine de două ore după ce Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea în faţa a peste 200 sute de sătmăreni, a venit rândul Monicăi Macovei, care nu a fost întâmpinată tocmai aşa cum se aştepta.

Un grup de tineri şi-a făcut apariţia în stradă, echipaţi cu pancarte inscripţionate cu mesajele: “Procuroare ceauşistă – Ciripitoare băsistă”, “Monica + Luisa = Trădare + Prădare”, “Macovei Macovei vai de pliscul ei”.

Monica Macovei, candidat la preşedenţia Partidului Democrat Liberal a ajuns astăzi la Satu Mare, pentru a-şi prezenta moţiunea „Reformiştii“ în faţa votanţilor din cadrul PDL Satu Mare, dar nu s-a bucurat de aceaşi susţinere ca şi Vasile Blaga. Dacă Vasile Blaga a fost însoţit de o armată de susţinători, „Grupul reformiştilor” din cadrul PDL condusă de Monica Macovei a trimis la Satu Mare doar câţiva susţinători, printre care şi pe Adrian Papahagi care a declarat că „mandatul nostru nu este de a pactiza cu Crin Antonescu sau cu Victor Ponta. Mandatul nostru este să alcătuim o opoziţie credibilă.Integral pe AdevărulComentarii

marius Comunista care inainte de 1989 baga oameni nevinovati la puscarie ,acum face rau Romaniei ciripind minciuni in Parlamentul EUropean. Huuuu TRADATORE de NEAM si DE TARA in frunte Cu BASESCU

16 martie 2013 14:37

anne1970_ar Cuplul idilic Macovei+Papahagi = ura, rautate, ciuda, inumanitate etc..Oare ce gandesc urmasii lor, daca au, despre ei? Hai Romania!

15 martie 2013 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.