Declaraţiile lui Gigi Becali după ce Steaua a învins acasă Chelsea sunt specifice finanţatorului echipei, mai ales după o victorie atât de mare.

Gigi Becali crede că formaţia "roş-albastră" nu mai poate fi învinsă.

"E o victorie mare, Steaua e o echipă mare. Nu am avut mari emoţii, pentru că tot aşteptam să o văd pe Chelsea. Jocul nu m-a dus la emoţii. Ei n-au mişcat, n-au avut nici o fază acolo. Terry s-a "terizat" pe acolo, Mata s-a "matizat", Hazard s-a "hazardat"...deci nimic. Regina Europei e Steluţa. E de ajuns acest 1-0, pentru că noi marcăm şi la Londra. După meciul de la Londra, toată lumea o să iasă pe stradă. O să fie mai multă lume decât la Revoluţie. Steaua nu mai poate fi învinsă. Nu mă interesează pe mine de Abramovici", a spus Becali, potrivit Mediafax.

Finanţatorul stelist l-a lăudat pe fundaşul Cornel Râpă: "Mi-a plăcut de Râpă cel mai mult, pentru că l-a ţinut pe Hazard de nu a atins mingea".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Integral pe CancanComentarii

JFK D.C. CHELSEA A LUAT CUPA CA SI STEOAIA IN 86 DIN NIMEREALA!!

8 martie 2013 11:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.