Medicii de la spitalul Elias au declarat că starea de sănătate a lui Ion Iliescu este bună şi că fostul preşedinte urmează să fie externat în această după-amiază.

Fostului preşedinte i s-a făcut „un set de explorări endoscopice care erau programate încă din timpul verii, pentru motive digestive”, au declarat reprezentanţii Spitalului Elias.

Medicii au mai spus că, din punct de vedere cardiologic, Ion Iliescu nu are nici o problemă. „Cardiologic e în ordine. Nu a avut nici o problemă cardiacă”.

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost internat miercuri la Spitalul Elias din Capitală, după ce a acuzat dureri în piept şi în abdomen.


Comentarii

!! SI EU VROIAM SA MA PISI LA CRUCEA LUI ..NENOROCITUL!!

24 noiembrie 2011 19:38

tarabostes i-a picat Geoana greu la stomac :)

24 noiembrie 2011 16:22

Borat Sagadiiev @getwulf si restu -o sa va vedeti voi cenzurati ,cat de curand ,anticomunistilor ,nu va mai luati de Fosila Nationala!

24 noiembrie 2011 15:44

cosma racoare Si asta e stire sa ne linisteasca ??? Ca " nu are probleme cardiace" ??? Dar are mari probleme morale daca a trecut cu atata usurinta peste crimele din 22 Dec 1989 si minerii adusi in 1990. Este un ateu convins , un crestin s-ar fi sinucis demult la atatea pacate !!!

24 noiembrie 2011 14:27

adrian „Cardiologic e în ordine. Nu a avut nici o problemă cardiacă”.la acest nonorocit PROBLEMA este capul!!!!si NOI care speram sa fie EXTERNAT "CU PICIOARELE INAINTE!!!!!iar am luat teapa!!!!dar NU NE LASA asta asa !!!pleaca el PINA LA CRACIUN!!!!!

24 noiembrie 2011 14:08

Getwulf Bai dar ce rau imi pare... ca e in stare buna! Chiar credeam ca o sa scapam de el... Nenorocitul e nemuritor!

24 noiembrie 2011 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.