Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a anunţat, luni, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, că a revenit la Caracas, după mai mult de două luni de la o nouă operaţie de cancer în Cuba, relatează AFP, potrivit Mediafax.

Preşedintele a fost internat la spitalul militar de la Caracas, a precizat ministrul Ştiinţelor şi Tehnologiei Jorge Arreaza, care este ginerele preşedintelui, tot într-un mesaj postat pe Twitter.

"Am revenit în patria venezueleană. Îţi mulţumesc, Doamne! Mulţumesc, poporului iubit! Vom continua tratamentul aici!", scrie Chavez pe contul său de Twitter.

"Mulţumiri lui Fidel, Raul şi Cubei! Mulţumesc, Venezuela pentru dragostea voastră!", a scris preşedintele într-un al doilea mesaj postat, după care a adăugat: "mă las în mâna lui Christos şi am încredere în medici şi infirmieri. Până la victorie întotdeauna! Vom trăi şi vom învinge!"

Preşedintele, în vârstă de 58 de ani, aflat la putere din 1999, a fost tratat de cancer începând din 10 decembrie în Cuba, unde a fost operat de patru ori.

Guvernul venezuelean a publicat vineri primele fotografii din spital cu Hugo Chavez, care nu şi-a mai făcut apariţia în public de peste două luni.

Chavez a fost reales pe 7 octombrie pentru un al treilea mandat de şase ani.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.