Alimentele din şcoli şi spitale vor fi testate în Marea Britanie pentru a se verifica dacă acestea conţin carne de cal, în cadrul unei anchete naţionale privind produsele procesate din carne de vită, a anunţat ministrul Mediului, Owen Paterson, citat de Sky News.

Întrebat dacă este posibil ca mâncărurile din şcoli şi spitale să conţină carne de cal, Paterson a declarat: "le vom testa şi pe acestea". Guvernul nu a putut garanta că mâncarea furnizată de stat nu conţine carne de cal.Integral pe MediafaxComentarii

peperoncino sa manance carne de vita nebuna, nu de cal breaz.

9 februarie 2013 20:49

Agrana Wienerzuckermann: Este un SCANDAL!!!!!!!! Cum e posibil ca în produsele alimentare garantate a fi din carne de vita EURO-CHIMIZATA si ECO-ADITIVATA cf. Sf. Norme UE, sa se stecoare ... carne CURATA si NATURALA, când este bine-stiut ca, în contact cu produse naturale (ne "normate") EURO-cetatzeanul se usuca rapid si moare? Pai atunci CE SENS ar mai avea campaniile (politienesti) împotriva tzaranilor care aduc brânza la piatza, daca CEA MAI CURATA carne din lume (cea de cal) ajunge sa se strecoare neobservata în produse destinate TUTUROR EURO-iobagilor? PS: cine îsi mai aduce aminte de vestitul Salam de Sibiu, vestit pentru carnea de cal si de magar continuta în el (si scump pe considerentul asta)?

9 februarie 2013 15:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.