Statul spaniol are nevoie de un acord internaţional pentru „salvarea şi garantarea solvabilităţii“ în contextul creşterii vertiginoase a costurilor de împrumut, a declarat Maria Dolores de Cospedal, vicepreşedintele Partidului Poporului, gruparea care a câştigat alegerile generale care au avut loc duminică.

„Spania nu poate continua să se finanţeze cu dobânzi de 7%“, a declarat Cospedal după o întâlnire a Comitetului Executiv al partidului.

„Astfel, un aranjament printr-o strategie operaţional la nivelul zonei euro pentru salvarea şi garantarea datoriei noastre suverane trebuie să vină de la instituţiile europene“, a adăugat aceasta, citată de Bloomberg.

Mariano Rajoy, liderul Paridului Popular şi noul premier spaniol, a discutat ieri cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Acesta i-a spus că „acele state care îşi îndeplinesc obligaţiile şi responsabilităţile trebuie să fie ajutate de instituţiile europene“. Cu toate că alegerea unui nou premier ar fi trebuit să fie percepută ca o garanţie de către pieţe, acestea nu au reacţionat pozitiv faţă de schimbarea la nivel înalt. Costurile de împrumut ale Spaniei au crescut vertiginos astăzi, la o emisiune de obligaţiuni guvernamentale în valoare de 2,98 miliarde de euro.
Integral pe AdevărulComentarii

MARIA HEINZE Numele meu este Mariah Heinze, iar noi suntem o companie independentă de împrumut care este responsabilă pentru acordarea de împrumuturi diferitelor persoane din întreaga lume. oferim tot felul de împrumuturi cum ar fi împrumuturi pentru studenți, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare și împrumuturi de consolidare a datoriilor persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută și accesibilă de 2% ne puteți contacta prin emailul companiei noastre pentru toate nevoile dvs. de împrumut astăzi , și nu vă vom dezamăgi niciodată. (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

19 martie 2018 4:03

MARIA HEINZE Buna, Numele meu este Mariah Heinze, iar noi suntem o companie independentă de împrumut care este responsabilă pentru acordarea de împrumuturi diferitelor persoane din întreaga lume. oferim tot felul de împrumuturi cum ar fi împrumuturi pentru studenți, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare și împrumuturi de consolidare a datoriilor persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută și accesibilă de 2% ne puteți contacta prin emailul companiei noastre pentru toate nevoile dvs. de împrumut astăzi , și nu vă vom dezamăgi niciodată. (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

19 martie 2018 3:56

Lenutza Dumitriu: Va rog sa ma scuzati, dar initial eu am scris ca "statul spaniol a descoperit (brusc & dintr-odata!) ca are nevoie de un acord internaţional pentru „salvarea şi garantarea solvabilităţii“ DUPA ce a primit unda verde de la Berlin (adica dupa alegerile din Germania, n.m.), dar a dat Jupânul buzna peste mine si mi-a tras-o la bot, de-am vazut stele-verzi (respectiv mi-au iesit si ochii din orbite)! Asa ca (tot brusc) m-am hotarât sa schimb placa si v-am tras-o si eu dvs. cu "declaratia" EURO-pupezei Maria Dolores de Cospedal, ca m-am gândit ca oricum are un nume misto (sonor)! Cu respect, Posta Redactiei (Elena Dumitru).

5 octombrie 2013 1:37

AB Hai sa radem! Spania are rezerve de AuR cat toata Europa. Si acest lucru il stiu toti evreii din AMERICA!!!

22 noiembrie 2011 23:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.