Hidroelectrica a solicitat Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Energie majorarea cu 50%, de la 1 ianuarie 2012, a preţului în contractele reglementate pentru furnizarea energiei electrice către populaţie, a declarat, marţi, directorul general al companiei, Constantin Trihenea, la Forum Enegy 2011.'Preţul la care vindem acum în contractele reglementate este sub costurile de producţie şi este la jumătate faţă de preţul pieţei. Noi am solicitat ANRE o creştere de preţ de 50%, de la începutul anului următor', a afirmat Trihenea.

Acesta a adăugat că au crescut costurile companiei, în special cele cu utilizarea apei şi a reţelelor şi că seceta a afectat, de asemenea, evoluţia profitului Hidroelectrica.

Integral pe AgerpresComentarii

titirica888 Dupa ce se face calculul ulterior,suntem de acord atunci cand vor fi desfintate contractele cu baietii destepti, cu Alro care cumpara ieftin si vinde surplusul scump populatiei si atunci cand vor mai scadea salariile alea nesimtite din Hidroelectrica. Caci nici justificare economica nu aveti, majoritatea hidrocentralelor au fost gata pe vremea lui Ceasca asa ca nici vorba de amortizarea investitiei. Rusine sa va fie jigodiilor.

22 noiembrie 2011 23:51

Energizescu Este o masura buna si ar trebui corelata cu scaderea pretului pentru baietii destepti din energie cu 50/ . Asa poate aveti si voi profit , desi ma indoiesc si de asta . Normal ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru subminarea economiei nationale si - sa vedeti cum o sa treceti pe profit .

22 noiembrie 2011 17:04

Dio adica se da curent cu mult sub pretul pietii la baietii destepti, iar prostimea sa plateasca cu 50% mai mult... nu sa ti-o bagi in gura lor?!

22 noiembrie 2011 15:28

Prodan Nicolae Corect, prima reduceti salariile, secundo, cand se umple cu apa cursurile raurilor pretul va mai scadea??? Nu, vor creste iar salariile lor. Pe voi cine va controleaza, "mama mafiotilor" din Romania?

22 noiembrie 2011 13:22

cosma racoare Renuntati voi mai intai la salariile colosale de care dispuneti si dupa aceea veniti cu propuneri , idioate si nesimtite !!! Nu mai taiati atatea paduri si aveti grija de flora si fauna tarii - asa o sa aveti si apa mai multa . Verstoy "accidentatul " trebuie sa fie primul care trtebuie sa plateasca pentru lipsa de apa si dupa aceea populatia !!!

22 noiembrie 2011 13:01

cosma racoare Renuntati voi mai intai la salariile colosale de care dispuneti si dupa aceea veniti propuneri , idioate si nesimtite !!! Nu mai taiati atatea paduri si aveti grija de fauna tarii - asa o sa aveti si apa mai multa . Verstoy "accidentatul " trebuie sa fie primul care trtebuie sa plateasca pentru lipsa de apa si dupa aceea populatia !!!

22 noiembrie 2011 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.