Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, consideră că George Becali este "unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu" şi care nu a adus voturi partidului, ci, dimpotrivă, a dus la pierderea mai multor votanţi.

"Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu", a declarat Chiliman, vineri seară, în cadrul unei emisiuni televizate, conform Mediafax.

Întrebat de ce a fost indus acest accident, Chiliman a răspuns: "Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună".

Acesta a adăugat că Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzând mai multe pierderi decât victorii la alegeri.

"Cred că am pierdut mai mulţi votanţi decât a adus el voturi", a spus Chiliman.

Întrebat de ce crede că a fost primit Becali în PNL, Andrei Chiliman a răspuns: "Mai sunt şi alţii care au venit în ultima perioadă şi au avut rolul ăsta. De exemplu, Sorin Roşca Stănescu. Nici n-a intrat bine în PNL şi a început cu atacurile împotriva mea".


Comentarii

Marean Vanghelie si Robert Sodomit Negoita, crema PSD pt Bucuresti Huoo Chiliman! Noi suntem adevaratii primari bucuresteni, rafinati, culti, aristocrati.

13 ianuarie 2013 9:32

VALI Acu' e accident ....al istoriei...? Stai jupane sa vezi cand o ajunge presedintele PNL ....atunci sa te vezi......

13 ianuarie 2013 8:15

cornel Becali va deveni groparul PNL cu slujba tinuta de Antonescu si dascal Rosca S

12 ianuarie 2013 21:11

21.000.000 DE ACORD...JIJI UN MASCARICI CU BANI CARE PROSTESTE ROMANIA CU CLANUL LUI ALBANEZ...VREA SA SI SCAPE VERII SI PRIETENII DE LA PUSCARIE CU AJUTORUL LUI CACARAU ANTONESCU!

12 ianuarie 2013 18:03

val Nu cred ca Becali reprezinta liberalismul, mai ales ca el a infiintat PNG, poate banii lui sint importanti, sau ca el atrge o parte de cei care sint contra PNL. Dar parca Chiliman a fost administrator, sau in consiliul de administratie al SAFI, impreuna cu creatorul acestei hotii,alt "liberal" (imi scapa numele) care au fraierit multi oameni.

12 ianuarie 2013 17:37

Chilimane, Chilimane! Din cauza lui Becali nu mai poti fi tu liberal?! Sau ai pretentii de marire? Becali, OK, este un accident. Au fost si alti liberali mai din topor asa, cu unele calitati, dar si cu defecte. Nu e un capat de tara. A fi Gica contra nu este nu este nici asta o mafre calitate, desi la specificul liberalilor, cate un Gica precum matalica este si el binevenit. Face bine la dialectica, dar ... cu masura! Nu pune toate ouale intrun cos, ca te lasa Basescu fara ele. I-a mai lasat si pe altii, p'onoarea mea!

12 ianuarie 2013 14:29

gimi Rade ciob de oala sparta!

12 ianuarie 2013 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.