Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Europeană are și ea birocrații ei. Aceștia la fel ca și la noi în țară fac studii stupide, pe bani mulți evident, pentru a demonstra o axiomă, ca de exem­plu că apa hidratează. Culmea birocrației, însă, birocrații lor sunt mai „tari“ decât ai noștri și asta pentru că oficialii europeni au ajuns la concluzia, după trei ani de tocat frunză la câini și mulți bani, că apa, culmea, Nu hidra­tează! Birocrații europeni au fost criticați și ridiculizați după o decizie recentă care le interzice producătorilor de apă îmbuteliată să se folosească de afirmația că“apa previne sau împiedică deshidratarea“.

Oficialii de la Bruxelles au adoptat o astfel de decizie după ce, spun ei, nu au fost găsite probe în acest sens după o investigație care a durat 3 ani. „E stupid. Moneda euro arde, Uniunea Europeană se destramă, iar noi avem funcționari europeni foarte bine plătiți, care se ocupă de «calitățile îngrijorătoare» ale apei și ne interzic dreptul de a spune ceea ce este evident. Dacă este un episod care să demons­tre­ze nebunia proiectului european, atunci acesta este“, spune Roger Helmer, europar­lamentar britanic, pentru The Telegraph, citat de Hotnews. Producătorii de apă îmbuteliată riscă chiar ăi doi ani de închisoare dacă ignoră decizia Bruxelles-ului.

Integral în Curentul

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.