Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După trei ani de tocat frunză la câini pe mulţi bani, birocraţii de la Bruxelles au ajuns la o concluzie, concretizată şi într-o directivă, importantă pentru viitorul Uniunii Europene: nu există dovezi că apa previne dezhidrarea. Criticată şi ridiculizată, o astfel de decizie nu a mai fost luată la un nivel atât de înalt din 2008, când specialiştii UE au decis că bananele îndoite şi castraveţii curbaţi sunt produse care nu mai pot fi comercializatepe teritoriul UE. Evident, un alt studiu plătit regeşte din banii contribuabililor europeni, după cum remarcă ZIUA VECHE.

Măsura recentă a strânit un val de critici şi ironii printre europarlamentari, citaţi şi de GÂNDUL. „Este stupid. Moneda euro arde, Uniunea Europeană se destramă, iar noi avem funcţionari europeni foarte bine plătiţi, care se ocupă de calităţile îngrijorătoare ale apei şi ne interzic dreptul de a spune ceea ce este evident. Dacă este un episod care să demonstreze nebunia marelui proiect european, atunci acesta este“, a declarat europarlamentar britanic Roger Helmer.

Criticii mai susţin, după cum afirmă ROMÂNIA LIBERĂ, că Uniunea Europeană este certată atât cu ştiinţa, cât şi cu bunul simţ. Cu toate acestea, remarcă ADEVĂRUL, cercetarea a fost concretizată printr-o directivă UE care le interzice producătorilor de apă îmbuteliată să susţină că „apa previne sau împiedică deshidratarea“. Altfel, riscă până la doi ani de închisoare. JURNALUL NAŢIONAL aminteşte că regulamentele impuse de CE legate de standardele produselor alimentare sunt adesea criticate. Hotărârile privind interzicerea de la comercializare a bananelor îndoite şi a castravetilor curbaţi au fost retrase după ce au primit critici din toate părţile


Comentarii

catalin dragilor ....nu e de mirare ! reprezentantii de la bruxelles care nu beau decat vinuri alese si observa cum se urca la cap , au conchis ca daca beau in schimb apa, care se va urca tot la cap. . . devin ei si plozii domniilor lor niste hidrocefali veritabili ! de aici frica de apa

21 noiembrie 2011 21:49

pistil ica Acu ebacista europarlamentarista,se da ceasu mortii de rezolvarea problemei albinelor vaduve si a bulangiilor transnistreni.E plina de probleme ghetoasa asta si are o intelijenta asa de fina de numa Observator...ul pedelist o pricepe.

21 noiembrie 2011 13:48

pistil ica Observator pedelist,ce crunta viata ai:sa te pui chezas prostiei umane,pedelisto-uneperisto-alb ca zapadocista-miscarea po pulisto ioanabesascista..PPDD,sau DDPP via protocolosu pedelisto-pardaillanist.Tra,ca singuru tau neuron beat pleasna se uita mirat de de dracu mai sta intr-un git fara cap.Am inteles,esti lesinat de "intelijenta lu tasu"si nu mai poti dormi de grija ei.Numa o dobitoaca ar fi putut vota faptul ca apa ii prea uda si bananele prea curbate.Mare-i gradina prostovanilor si plina de filozofi ciudati.

21 noiembrie 2011 13:45

cris Corect ceea ce sesizeaza Cosma Racoare . La cat de dotata intelectual este EBA nu m-as mira sa dea indicatii si celor de la CERN-cei cu experimentele nucleare , ca doar stie sa citeasca de pe fituici....

21 noiembrie 2011 13:42

cosma racoare @oBSERVATOR - nu te simtii atacat !! Nu prea gusti gluma ??? He ? De pamant de unde esti ? Sau esti pretenul lui EBA ??

21 noiembrie 2011 13:40

@Observator Sărmane spirit, tu nu ești nici inteligent și nici spiritual, ești un lingău portocaliu. Succesuri la lins în continuare!!!

21 noiembrie 2011 12:19

Observator @Cosma Racoare. E atat de racoare in capul tau incat ti-a inghetat si singurul neuron pe care il ai.Pentru a fi spiritual trebuie sa ai si putina inteligenta.

21 noiembrie 2011 11:56

cosma racoare Cred ca a fost si EBA implicata in acest proiect UE - altfel nu se explica concluzia finala !!!! La cat o duce capul nu m-ar mira sa fie si ea bagata in aceasta hotarare !!!

21 noiembrie 2011 11:42

Un nea caisa Pai handicapatii astia din functii suspuse si cu bani multi nu au mai baut apa de ani de zile si au vazut ca se poate trai si fara. Ar trebui pedepsiti sa bea numa apa si sa stea cu o banana sau cu un castravete curbate, la alegere, in cur in timp ce stau la munca pe bani europeni

21 noiembrie 2011 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.