Actriţa Naomi Watts a mărturisit că era să moară la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible", un film care spune povestea unei familii care rămâne izolată în urma unui dezastru natural, informează femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.Watts a spus că momentele de la filmări au făcut-o să înţeleagă cum s-au simţit oamenii afectaţi de tsunami-ul care a avut loc în Oceanul Indian, în 2004.

În acest film, actriţa de 44 de ani joacă rolul unei mame care este izolată, împreună cu soţul şi cei trei copii ai săi, în urma tsunami-ului.

"Ceva s-a întâmplat cu scaunul de care m-au legat când a trebuit să filmez sub apă. A început să se rotească cu mine, în timp ce eram sub apă iar oamenii din echipă nu îl puteau opri. Eu nu puteam ieşi de acolo şi de-abia respiram", a mărturisit vedeta pentru ziarul Metro.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.