Şeful Agenţiei Teritoriale ARR Satu Mare a fost reţinut de procurorii DNA. Acesta este acuzat că a cerut mită de 5.000 de lei şi combustibil pentru favorizarea unei firme, conform Mediafax.

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Oradea, Biroul Satu Mare, îl cercetează pe Nicolae Jurj, şef al Agenţiei Teritoriale Autoritatea Rutieră Română (ARR) Satu Mare, pentru luare de mită, în formă continuată şi trafic de influenţă, anunţă DNA.

Procurorii au stabilit că, în luna mai, Jurj i-a pretins unui denunţător 2.500 de lei pentru ca subordonaţii săi să nu efectueze controale la firma denunţătorului. Din această sumă, el a primit de la denunţător 2.000 de lei.

În acelaşi scop, tot în luna mai, acuzatul a mai pretins de la un colaborator o cantitate de motorină sau suma de 1.000 de lei, echivalentul combustibilului.

Nicolae Jurj a pretins şi a primit de la acelaşi denunţător suma de 2.500 de lei pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul ITM Satu Mare, pentru ca aceştia să favorizeze firma denunţătorului la momentul efectuării unui control de specialitate.


Comentarii

boier la vama in halmeu sa vedeti ce spaga iau

20 noiembrie 2011 8:58

Ionescu mircea Domnilor procurorii de la DNA,toţii şefii de ARR si inspectori lor i-au şpagă de la firme de transport,când ii arestaţi pe toţii aceşti corupţi

19 noiembrie 2011 20:19

Vasile Imi aduc aminte de o melodie,"Asa-i romanul.....

19 noiembrie 2011 17:02

baulica Pai ce puii mei ii mai pune pe infractorii astia in functii si nu-i aresteaza inainte si nu mai tra sa bage gauri in bugete.Sa vedem cum lucra pedeleul:l-au pus pe bula basescu presedinte prin furaciuni,bula basescu l-a pus in functie pe nimurucu boc care la rindu lui si-a adus gasca de furaciosi si la randul lui a pus in functie o alta gasca fiecare cu gasca lui.Si prostovanu de roman se mira de ce si cine le fura banii,sanatatea,educatia,economia si banii.Pai nu-i prost cine cere ci prost ii cine-i lasa sa fure.Ei fac ce stiu sa faca:SA FURE.

19 noiembrie 2011 14:26

noii privilegiati Calai neamului care sug la doua tate ale cetatenilor nu le ajunge odata ca sunt bugetari si-si primesc salariile din bugetul tari construit pe biruri taxe si impozite ei mai vor si separat sa castige 1 salariu sa chiar mai multe dupa cum s-a demonsatrat in ultima perioda din spagi grase ..Fac controale de forma sufoca comercianti numai pentru a descoperi nereguli inventeaza ceva pentru a motiva setea de spaga Cetateanul speriat cotizeaza numai de spaima ca o sa-i inchida cascarabeta Recomand cetatenilor sa reclame toti calaii neamului care le pretind spaga pentru a face odata dreptate si ordine in aceasta tara Felicit toti denuntatori care ii toarna pe calai neamului ei fac primul pas pentru realizarea democratiei autentice unde abuzurule comise de functionarii statului sunt interzize si eliminate .

19 noiembrie 2011 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.