Fostul deputat comunist Igor Dodon confirmă că s-a întâlnit cu Vlad Filat la Krynica, Polonia, dar nu anul trecut, ci în acest an.

„Domnul președinte Voronin ceva confundă. Nu-mi amintesc așa întrevederi. Eu anul trecut nu am fost la forul economic de la Krynica și nici în Polonia nu am fost. Dar am fost în acest an și am avut mai multe întrevederi cu oficiali europeni, inclusiv, cu domnul președinte al Poloniei. Și acolo m-am întâlnit și cu domnul Filat. Cu regret, foștii colegi sunt obișnuiți să facă insinuări și presupuneri”, a declarat Igor Dodon.

La rândul său, Vlad Filat a refuzat să comenteze declarațiile lui Voronin. „Îl înțeleg. Are o situație complicată. Acum trebuie să-și mobilizeze partidul. Dar nu e formulă reușită. Trebuie să caute motivele la ceea se întâmplă în propriul comportament, în propriul partid”, a menționat Vlad Filat.

Vladimit Voronin a dezvlăuit astăzi că plecarea lui Igor Dodon din PCRM a fost pusă la cale împreună cu liderul PLDM, Vlad Filat, încă în toamna anului trecut în Polonia.

Integral pe Jurnal.mdComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.