Mama profesorului de la Liceul "Jean Monnet", Dan Octavian Vişan, acuzat de viol de o fostă elevă, îşi apără fiul susţinând că el a fost provocat. Vişan a fost arestat, astăzi, urmând să-şi petreacă următoarele 29 de zile după gratii.

"Nu aş dori nimănui să fie în situaţia mea! Corupere de minori era dacă el abuza de funcţia lui, el nicodată nu a tras de ea sau i-a propus să facă sex cu ea. Oana l-a provocat, s-a dus peste el cu tâţele goale! El a spus acolo (nr. la instanţă) şi ce a făcut acolo ştie el şi ea", ne-a spus plină de tristeţe mama profesorului de sport.

Femeia susţine că Oana i-ar fi aruncat şi la şcoală priviri galeşe, dar proful de sport nu a băgat de seama. "Nu o dată l-a provocat, ci de câteva ori când erau acolo, iar în Bucureşti nu au avut nicio relaţie. El o vedea la liceu diferit, dar nu şi-a dat seama. Eu eram mulţumită de el, pentru că îmi povestea, era fericit de ceea ce făcea la şcoală, când câştiga competiţiile", ne-a povestit mama lui Dan Vişan.

Integral pe CancanComentarii

Shuli Crede cineva ca tipul e violator? Poate iresponsabil ca adult si ca profesor, insa violator nu. Fatuca aia era facuta posta inainte sa dea el de ea. Hai sa fim seriosi...

6 ianuarie 2012 20:09

Reuben ce sa spuna o mama de violator? bineinteles ca violatorul a fost violat ,mama violatorului le-a tiinut lumanarea...

18 noiembrie 2011 18:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.