Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântăreţul galez Tom Jones (71 de ani) a concertat aseară, la Bucureşti, într-o sală arhiplină, demonstrând că talentul nu ţine cont de vârstă.

Peste 4.000 de spectatori au fost prezenţi, joi seara, la Sala Palatului din Capitală, la cel de-al doilea concert susţinut de Sir Tom Jones în România. Show-ul a fost alert şi intens şi a inclus câteva piese de pe noul album al artistului, dar şi cele mai mari hituri lansate de-a lungul carierei - „Delilah", „What's New Pussycat", „It's Not Unsual", „Thunderball" (din coloana sonoră a unui film din seria James Bond), „She's a Lady", „Sex Bomb" -, precum şi un cover după melodia „You Can Leave Your Hat On" (Joe Cocker).

Tom Jones a fost acompaniat de două backing vocals şi de o trupă de instrumentişti, care au completat show-ul artistului, un show fără prea multe „artificii", al cărui atu a fost muzica de calitate şi interpretarea de excepţie.

Deşi sala a fost arhiplină, spectatorii s-au mulţumit să aplaude de pe scaune, iar cei care s-au încumetat să cânte şi să danseze alături de Tom Jones au făcut-o pe marile hituri, abia spre sfârşitul show-ului.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.