Organizaţia "Noua Dreaptă" a anunţat, astăzi, că de 1 Decembrie va organiza un miting la Miercurea Ciuc, unde va fi arborat un drapel tricolor de peste 20 de metri lungime. La manifestaţie sunt aşteptate peste 300 de persoane.

Coordonatorul departamentului de propagandă a "Noii Drepte", Codrin Goia, a declarat, într-o conferinţă de presă la Cluj, că nu este nevoie de nicio autorizaţie din partea Primăriei Miercurea Ciuc pentru organizarea acestui miting.

"În acest an, organizaţia Noua Dreaptă va sărbători pentru prima dată Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, la Miercurea Ciuc, unde vom organiza un miting la care sunt aşteptate peste trei sute de persoane. Cu această ocazie vom arbora un drapel tricolor gigant, cu o lungime de peste 20 de metri şi vom intona cântece patriotice. Mitingul va avea loc în zona centrală a oraşului şi va dura câteva ore. Nu avem nevoie de nicio autorizaţie din partea Primăriei Miercurea Ciuc pentru a sărbători Ziua Naţională a României la noi acasă. Manifestarea noastră nu va fi una antimaghiară şi îi invităm şi pe ungurii din Miercurea Ciuc să vină alături de noi deoarece este o sărbătoare de care se pot bucura toţi cetăţenii români, nu doar cei de etnie română", a spus Goia, potrivit Mediafax.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

val Noa Dreapta ar trebui sa scrie peste tot, nu doar Basarabia este pamint Romanesc ci si Harghita, Covasna este pamint Romanesc. Cred ca la o astfel de manifestatie ar trebui sa fie invitata si Veta Biris, impreuna cu Furdui Iancu sa le cinte ceva.

18 noiembrie 2011 18:54

Z.C. Noua Dreapta,este cumva cea care a renascut din vechea Garda de Fier?

18 noiembrie 2011 17:21

"Noua Dreaptă" ??? jihadul lui SOROS inventează permanent ceva nou, vor participa sigur numai agitatorii plătiți cu ziua, oamenii normali au alte preocupări.

18 noiembrie 2011 16:16

fannjam unde in centru? centrul este un imens santier cu sanse de a fi santier inca cativa ani buni. Vrem sa o vedem si pe asta fapt ce eu personal nu cred ca se va petrece. Prefectul sacui si cu primarul ultra sovin nu vapermite asa ceva la miercurea ciuc

18 noiembrie 2011 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.