Profesorul de la Liceul Jean Monnet din Capitală, acuzat că ar fi violat o elevă, a fost arestat preventiv. Tribunalul Bucureşti a admis, în această dimineaţă, recursul procurorilor împotriva deciziei magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1, prin care profesorul de sport de la Liceul "Jean Monnet" a fost lăsat în libertate. Astfel, Dan Octavian Vişan va sta 29 de zile în arest.

Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti a fost luată cu majoritate de voturi, unul dintre judecători opinând în sensul respingerii recursului Parchetului, anunţă Antena3.

Decizia este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au judecat, vineri dimineaţa, recursul procurorilor împotriva deciziei din 5 noiembrie a Judecătoriei Sectorului 1, prin care profesorul de sport Dan Octavian Vişan, de la Liceul "Jean Monnet", a fost lăsat în libertate.

Procurorul de şedinţă a susţinut, în faţa instanţei, că magistraţii de la judecătorie au respins în mod greşit propunerea de arestare preventivă a lui Vişan. Reprezentantul parchetului a arătat că, din dosarul cauzei, reiese că Vişan ar fi întreţinut, în repetate rânduri, la sfârşitul lunii octombrie, relaţii sexuale cu eleva sa minoră, în vârstă de 17 ani, în timpul unei excursii la Predeal.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

NICU tractorist cu 4 clase care spune adevarul E nasol tare pentru el daca l-au arestat.Acum ajunge intr-un mediu unde daca ramane mult puscariasii voinici rasi in cap cu tatuaje multe i-o va trage din toate pozitiile pentru ai baga in cap ca ceea ce a facut el nu e lucru de joaca .Culmea culmilor infractori periculosi la care te-ai astepta la orice nenorocire din partea lor cand vine vorba de asemenea fapte ei dau dovada de demnitate si dezaproba in total violurile facand din violatori fetite de serviciu .Mai rar asa lectie de moralitate ,aviz amatorilor.

19 noiembrie 2011 2:52

fram In jungla trebuie respectata legea junglei, nu o data elevevii se indragostesc de profesori, si atunci si atunci ca sa se evite dezamtul trebuie facute scoli de fete si scoli de baieti, unde cadrele didactice sa fie de acelasi sex. Profesorul acesta este chiar frumos, este tanar si bine facut muscular fiind si sportiv, e usor sa tanjeasca dupa el elevele. Aici nu e vorba de viol ci mai degraba de razbunare. La un viol prezinti urme de agresivitate etc, pe cand la sexul consimtit n-ai astfel de urme , ceea ce inseamna ca eleva minte si trebuie pedepsita in mod egal cu profesorul. Altfel incurajam razbunarile si dezmatul in randul elevilor, trebuie instituite legi severe in scoala care tin de conduita elevului si profesorului, altfel scoala se transforma in bordel. Trebuie deasemenea si parintii sanctionati pt orice abatere a elevului , pt ca educatia lui depinde si de parinti.

18 noiembrie 2011 14:55

platitor de impozite M-am liniştit că l-au arestat pe profesorul de sport. Eu, contribuabilul, mă simt în siguranţă. Mă simt protejat. Mă bucur că aceiaşi judecători i-au eliberat pe PREACINSTIŢII Sorin Ovidiu Vântu şi Liviu Luca. Ce m-aş fi făcut eu, care am de primit de la FNI 300$ plus dobânzile din anul 2000 până azi, dacă ONEŞTII judecîtori nu-i eliberau ?

18 noiembrie 2011 14:45

Andrei Sub 16 ani se considera ca nu are discernamant . Curva avea aproape 18 ani .Pentru ce l-au arestat dobitocii astia pe profesor ? O fi violat-o in repetate randuri si ea l-a dat in gat numai odata ? Aici nu a fost nici un viol iar incalcarea codului deontologic al profesorului nu are nici o legatura cu penalul .

18 noiembrie 2011 14:28

privitor Dar panarama asta ”minoră” care ducea la gură 2(doua) pahare cu vodcă inainte de aventură nu are nici o vină? Doar o centuristă poate face ce a făcut ....”minora” asta.Eu cred că in materie de sex minora era majoră.Dece n-o ia nimeni la intrebări poate ajunge și ea lângă profesorul ei drag,sau ii lasă profesorul celula liberă

18 noiembrie 2011 14:22

ioana E prea dura masura. Era suficient sa il dea afara din invatamant. Pacat! Va ramane traumatizat pe viata.

18 noiembrie 2011 13:25

Rubin daca nu il izolau ,asta, la cat e de dus si se crede de irezitibil ,lovea din nou! bun,s-a spart teava cu gagici la Monnet dar nici sa isi faca numai dom profesor damblaua si tovarasa de religie sa tot fie refuzata ! totusi sunt profesori rapandulele astea, desi ma intreb, impreuna cu o masa de oameni care se inghesuie cu mine la mall,ce are tbcistul asta cu sportul?sau e sahist,adica tot un sportiv....

18 noiembrie 2011 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.