Bărbatul arestat miercuri în Pennsylvania în legătură cu incidentul de la Casa Albă, Oscar Ramiro Ortega-Hernandez, ar fi avut o obsesie pentru preşedintele american Barack Obama. Procurorii au declarat că ar putea să îl acuze pe acesta de tentativă de crimă, chiar dacă incidentul nu a reprezentat o ameninţare pentru preşedinte. Oscar Ramiro Ortega-Hernandez a tras focuri de armă înspre Casa Albă.

Potrivit unor surse citate de CBS News, bărbatul nu era în vizorul Secret Service înainte de incidentul de vineri. Dar anchetatorii cred că acesta ar fi vizat Casa Albă pentru că îl urăşte pe preşedintele Obama. Omul de afaceri Monte McCall a declarat că Ortega-Hernandez l-a comparat pe preşedinte cu "Anticristul" atunci când s-au întâlnit recent.Integral pe CotidianulComentarii

rambo rambo O diversiune de tot rahatul. S-a tras un glont in Casa Alba. Si ? Nimeni nu stie de ce s-a trasat. Numai minciuni si praf in ochi. Poate un tip de la Secret Service a avut aceasta misiune. Hai sa mai facem ceva pentru a se concentra stirile in alte directii. Alta diversiune: "presa - cainele de paza a democratiei". De fapt, presa este cainele de diversiune a jefuitorilor si talharilor care domina lumea. In timpul asta, "specialisti" din America sunt adusi pentru a conduce guverne din Grecia si Italia sau "dezertori" (de fapt, parasutati din avioanele USA) din armata siriana ataca guvernul in Siria, iar in Iran, o "explozie misterioasa" a distrus o fabrica de armament. Astea stiri !!! Nu ca atunci cand armata khmerilor rosii a nimicit jumatate din populatia tarii (2,5 milioane), cu armament american, sprijiniti de USA si alte "tari democrate". Totul se bazeaza pe memoria scurta a oamenilor. Dar nu pana la infinit.

19 noiembrie 2011 12:32

rambo O diversiune de tot rahatul. S-a tras un glont in Casa Alba. Si ? Nimeni nu stie de ce s-a trasat. Numai minciuni si praf in ochi. Poate un tip de la Secret Service a avut misiunea. Hai sa mai facem ceva pentru a se concentra stirile in alte directii. Alta diversiune: "presa - cainele de paza a democratiei". De fapt, presa este cainele de diversiune a jefuitorilor si talharilor care domina lumea. In timpul asta, "specialisti" din America sunt adusi pentru a conduce guverne din Grecia si Italia sau "dezertori" (de fapt, parasutati din avioane USA) din armata siriana ataca guvernul in Siria, iar in Iran, o "explozie misterioasa" a distrus o fabrica de armament. Astea stiri !!! Nu ca atunci cand armata khmerilor rosii a nimicit jumatate din populatia tarii (2,5 milioane), cu armament american, sprijinti de USA si alte "atri democrate". Totul se bazeaza pe memoria scurta a oamenilor. Dar nu pana la infinit.

19 noiembrie 2011 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.