Liderul PSD din PE, Cătălin Ivan, a comentat afirmaţiile Elenei Udrea potrivit cărora dacă USL ia peste 50% din mandate trebuie să guverneze spunând că probabil ea "trece printr-un moment de sinceritate" prilej cu care ar putea să se şi autodenunţe pentru investiţiile inutile pe care le-a girat, potrivit Realitatea.net.

"Elena Udrea probabil ştie la fel ca toţi ceilalţi lideri ai PDL că românii îi vor taxa la vot pe 9 decembrie şi nu mi se pare corect ca un om politic să judece votul celor care vor merge să voteze. Eu sunt unul dintre cei care locuiesc în această ţară, nu ştiu în ce ţară locuieşte dna Udrea sau cum a fost viaţa Elenei Udrea în ultimii ani de zile, dar românii au suferit foarte, foarte mult", a comentat Ivan despre afirmaţiile făcute recent de Elena Udrea.

Acesta a ţinut să sublinieze faptul că guvernarea PDL "a lăsat în urmă un dezastru" iar actuala putere încearcă să repare din aceste greşeli făcute inclusiv de Elena Udrea.

"Pensionari care nu şi-au putut plăti medicamentele, oameni care şi-au pierdut locurile de muncă şi putem discuta ore în şir despre dezastrul lăsat de guvernarea PDL, cum putem discuta ore în şir despre despre cele şapte luni de guvernare USL şi despre reparaţiile pe care am reuşit să le facem şi pensiile date înapoi, şi salariile date înapoi, şi locuri de muncă deblocate în sănătate, deschideri de noi spitale, deblocarea fondurilor europene blocate de dna Udrea", a mai spus social-democratul.

"Se comportă ca un om politic nou care critică actuala putere, dna Udrea nu este o apariţie nouă pe scena politică din România, o ştie toată lumea, cu bune şi cu rele. Ştim terenurile de sport făcute în pantă, săli de sport în sate unde nu existau tineri şi nu avea cine să practice sport acolo, hoţiile de la Ministerul Dezvoltării Regionale. Poate că dna Udrea trece printr-un moment de sinceritate şi vrea să se autodenunţe, probabil despre asta e vorba", a mai spus liderul PSD din PE.

Elena Udrea crede că dacă USL va avea mai mult de jumătate plus unu din mandate, ar trebui să guverneze, "cu atât mai mult cu cât vine cel mai greu an de la declanşarea crizei economice", ea susţinând şi că românii vor vedea până la vară ce greşeală au făcut alegându-i pe cei de la PSD şi PNL.

"Săptămâna aceasta trebuie să ne mobilizăm total pentru a le demasca incompetenţa, lipsa de înţelegere a problemelor economice, lipsa de viziune, minciuna, demagogia, iresponsabilitatea, corupţia, hoţia etc. Nu este greu, dacă ne arde de muncă, de campanie până în ultima zi, dacă nu ne trece prin cap deja să abandonăm lupta, dacă nu facem blaturi în colegii", a scris Elena Udrea pe blog

Integral pe România LiberăComentarii

socialistu lefter Jigodia asta de Ivan, dovedit mincinos de insusi Parlamentul European, ar cam trebui sa dispara el insusi. El vorbeste despre "suferintele rpomanilor" - cind face peste suta de mii de euro pe an? De ce sa se "autodenunte" Udrea - sa dovedeasca USL-ul "furturile" Udrei! Daca pot, bineinteles. NOI vom putea dovedi furturile USL - peste 4 ani. Soi intre timp. Deocamdata, Stan, Iordache s.a.

5 decembrie 2012 9:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.