Apa Nova a demarat joi în campusul Grozăveşti Recicloniada, o acţiune menită să sensibilizeze opinia publică faţă de protejarea mediului şi strângerea selectivă a deşeurilor.Astfel, bucureştenii care vor să scape de deşeurile casnice - de la hârtie, PET-uri, teancuri de hârtie, sticle şi până la electronice şi electrocasnice - le vor putea depune la Căminul A din compelxul studenţesc, iar deşeurile vor fi preluate de către operatorii Apa Nova şi Romprest în recipiente speciale în vederea reciclării lor ulterioare.
Integral pe AgerpresComentarii

Eugenius Capitalistii astia de la APANOVA opresc apa noaptea desii e mai scumpa ca oricand! Nici Ceausescu nu oprea apa ! Ce facem in caz de incendii ! Toata lumea face ce vrea in tara asta stapanita de hoti...Se mai adauga si faptul ca apa calda este data fara recirculare , si asa , se risipeste, Lipsa presiunii , in general, tot Apei Nova i se datoreaza pt ca opreste hidrofoarele Si uite-asa, nefiind beneficiarii acestei firme, francezii, reguleaza mai mult iar romanii renunta la sex , obilgatii fiind sa puna apa la incalzit...Pe cand opriti si gazele ?

31 decembrie 2011 11:40

O sa fie bune la iarna ca ard bine in soba Si daca n-au chef sa umble cu ele-n brate juma de ora sa va trageti voi lozu' ?

2 noiembrie 2011 21:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.