Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la recepţia de Ziua Naţională a României oferită de către preşedintele Traian Băsescu, joi seară, la Palatul Cotroceni, scrie Mediafax.

Printre cei aproximativ 1.000 de invitaţi prezenţi s-au mai numărat ca reprezentanţi ai Guvernului şi secretarii de stat în MAE Bogdan Aurescu şi Ovidiu Dranga, secretarul de stat în MApN Sebastian Huluban şi secretarul de stat în MAI Marian Tutilescu.

Alte personalităţi politice prezente au fost Emil Boc, precum şi alţi democrat-liberali precum Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Mircea Toader. De asemenea, a fost prezent şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

De la eveniment au lipsit atât premierul Victor Ponta, cât şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea.

Au mai participat şi reprezentanţi ai altor instituţii ale statului cum ar fi şefii SRI şi SIE, George Maior şi Teodor Meleşcanu, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, consilierul guvernatorului BNR Lucian Croitoru, dar şi fostul procuror general Codruţa Kovesi. La recepţie a fost prezent şi şeful ANI, Horia Georgescu.

Integral pe România LiberăComentarii

Berheci Un raspuns pentru comunistu-te rog sa ai un limbaj civilizat,asa cum scrii dovedesti ca sti un analfabet politic,sper sa intelegi lucrul acesta.

30 noiembrie 2012 11:52

COMUNISTU' @ROCKY - comentariul meu este valabil si pentru tine. Si, ca sa fie si ceva personal, numai al tau, DU-TE DRACULUI cu chioru' tau cu tot

30 noiembrie 2012 10:12

mircea oare numai mancarea si bautura conteza,la parada si cu multimeaa nu va face bine:dintr-un marinar nu poti face un demnitar,poate un spatlamentar,din cocos nu poti face gaina si din curva gospodina

30 noiembrie 2012 9:35

Moldoveanu JOS CIMA ROSIE.ROMANI VOR REGRETA IN CEL MAI SCURT TIMP DACA VOTEAZA USL. ROMANI SA FACA COMPARATIE FATA DE APRILE 2012, ACUM PIB A SCAZUT, PUTEREA DE CUMPARARE A SCAZUT, INFLATIA A CRESCUT, PRETURILE AU CRESCUT, CURSUL EURO DOLAR A CRESCUT, ETC, CONCLUZIA ,, ESTE MAI RAU"

30 noiembrie 2012 9:17

ROCKY Esti un tampit COMUNISTU'

30 noiembrie 2012 9:12

COMUNISTU' Cornele , esti un tampit. Chioru nu mai este presedintele tarii din 29 iulie. Este guvernator, pus cu forta de catre cozile de topor din vestul Europei si carpele de le CCR. Bine au facut aia care nu s-au dus acolo, ptr ca asa n-au legalizat nedreptate facuta la 7.4 milioane de romani care nu-l mai vor pe chior. Bravo lor. Se vor duce la 01.12.2012 la parada militara si la Alba Iulia.Nu au ce cauta la palatul TREI COCENI.

30 noiembrie 2012 9:01

cornel Politichia dimboviteana nu s-a copt inca daca celebrarea zilei nationale poate fi tratata cu spatele Ba politrucilor v-a invitat un presedinte de tara la serbarea tarii nu a lui ca individ !Meritati puscaria pentru asa un afront adus tarii !

30 noiembrie 2012 6:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.