Elevii de la Liceul „Jean Monnet" din Capitală au postat pe Facebook o scrisoare deschisă în care susţin că Oana, colega lor, a vrut doar să îi facă rău profesorului pe care l-a acuzat de viol.

Câţiva elevi tulburaţi de ceea ce se întâmplă la liceu Jean Monnet au creat o pagină de Facebook în care îşi exprimă sprijinul pentru profesorul acuzat de viol. Până acum, peste 3.900 de tineri au dat "like" la pagina "Alături de Dan Vişan".

Administratorii au postat recent o scrisoare deschisă despre cazul "Sexgate la Jean Monet", în care susţin că violul reclamat de colega lor, Oana, nu a existat şi că a fost vorba de fapt despre o relaţie de comun acord.

„Dorim sa subliniem ca in cazul in care s-ar fi reclamat raporturi sexual consimtit intre profesorul de sport si colega noastra, aceasta pagina nu ar fi fost creata. Elevii liceului nostru consideră că acuzatia de viol afecteaza mult prea grav imaginea liceului nostru si a relatiilor profesor-elev in cadrul acestuia.

•Colega care a reclamat violul a venit la scoala in zilele ce au urmatexcursiei; era vesela, se arata incantata de timpul petrecut in excursie, facea propuneri colegilor de a merge impreuna cu profesorul Visan in noi excursii la munte si chiar la Paris.

•Varianta violului sau a abuzului sexual este sustinuta de o singura eleva participanta la excursie, prietena reclamantei. Aceasta a aparut sub diferite identitati anonime in diverse emisiuni si a dat declaratii inconsecvente si nesigure. Ni se pare corect sa informam ca martora reclamantei, colega care apare sub identitati anonime diferite, eleva care il acuza pe profesor de propuneri indecente si face publica in presa o conversatie de pe messenger, vulgara si total nepotrivita intre un profesor si un elev, este una si aceeasi persoana. Facem aceste precizari pentru ca am observat ca in emisiuni, in ziare apare foarte des stirea ca profesorul ar fi facut propuneri nepotrivite mai multor eleve.

•Nici o alta eleva a liceului nostru nu a declarat si nu s-a plans vreodata de un comportament nepotrivit al profesorului de sport. In conditiile prezentate de presa conform carora profesorul ar fi avut un comportament neadecvat, consiliul profesoral si conducerea liceului nostru nu ar fi lasat nesanctionata o asemenea abatere de la conduita profesionala.

Se sustine in emisiuni ca citez :"proful bea cot la cot cu elevii". Este stiut de catre elevi si profesori ca acesta nu consuma bauturi alcoolice, el participand pana in prezent la doua baluri ale bobocilor organizate de liceul nostru. De altfel, singura eleva a liceului nostru care a participat in direct la emisiuni(afisandu-si identitatea ) pentru a povesti ce s-a intamplat in excursie, a sustinut si ea de cateva ori faptul ca profesorul nu a consumat bauturi alcoolice."

Dorim ca adevarul sa iasa la iveala, ca presa sa fie impartiala si obiectiva, ca cei care ne judeca si fac afirmatii defaimatoare referitor la educatia, morala si puterea noastra de judecata, sa se asigure mai intai ca ne-au perceput corect ideile si opiniile. In alta ordine de idei, noi suntem rezultatul acestei societati si inainte de a arata cu degetul spre noi, indreptati-l spre oglinda in care va priviti!"

Integral pe Click!Comentarii

Emilia Cioabanu fuck her !!!

14 iulie 2020 21:55

John Doe Foarte corect ce au facut elevii. Nimeni nu are dreptul sa emita judecati pe o problema pana nu o cunoaste suficient, ori articolele de presa si emisiunile "in direct" nu supun dezbaterii nimic, doar afiseaza public informatii partiale deci induc intentionat in eroare - totul de dragul audientei. Oare CNA nu are nimic de spus pe tema asta?

17 noiembrie 2011 21:31

Cititor Asta e elevă de liceu.? E o panaramă susținută de părinții ei IRESPOSABILI”Eu cred ca ,copiii ăia au dreptate.

17 noiembrie 2011 17:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.