Austria doreşte să-şi protejeze în continuare piaţa muncii de români şi bulgari până în 2014. Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune, Laszlo Andor, se aşteaptă însă la o deschidere din partea autorităţilor de la Viena.

"Nu mă aştept ca Austria să limiteze în continuare accesul românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii. Deschiderea pieţei muncii ar fi absolut justificată", a afirmat comisarul european Laszlo Andor într-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse.

Ministerul austriac pentru Muncă, Protecţie Socială şi Protecţia Consumatorului vede însă lucrurile cu alţi ochi şi îşi doreşte ca, la sfârşitul anului 2011, să prelungească restricţiile, în vigoare în prezent, până la sfârşitul anului 2013, adaugă cotidianul, citat de Agerpres.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

adevarul absolut mi se pare o chestie suuperba!!!-))))sa stea sa se bucure votantii Kiorului de binefacerile si prosperitatea pe care le-au adus ideile lui marete si cutezatoare!!sa va inghesuiti la moaste si sarmale,dobitoacelor !!!=)))

17 noiembrie 2011 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.