Liceul Jean Monnet fierbe după scandalul sexual din tabăra de la Predeal. Ca să îndrepte imaginea şifonată, profesorii de la Jean Monnet au decis să taie în carne vie.

Prima vizată - eleva care şi-a acuzat profesorul de viol. A primit nota patru la purtare pe primul semestru, iar dacă acuzaţiile ei se vor dovedi false, ar putea să fie exmatriculată pentru că a prejudiciat imaginea liceului.

Colegii ei îi împărtăşesc soarta, în ceea ce priveşte scăderea notei la purtare. Motivul - în regulamentul intern al liceului este interzis consumul de alcool şi de droguri.

Profesorii au fost luaţi şi ei în colimator. Profesoarei de religie care i-a însoţit pe elevi i-a fost retras dreptul de a mai organiza excursii. Şi pentru că tot erau puşi pe scăzut note la purtare, profesorii de la Jean Monnet au sancţionat-o şi pe eleva care a pozat într-o revistă pentru bărbaţi.

Între timp, profesorul de sport acuzat de viol este cercetat în libertate. Apropiaţii săi spun că bărbatul este cu moralul la pământ. Din salariul de dascăl, le întreţinea pe sora şi mama sa.


Comentarii

Daniel nu ai nici un legamant cu invatamantul.Prof=00! vrem oameni competenti in tara.

24 ianuarie 2012 21:17

Maciucarul din craiova Este vorba despre calitatea morala indoielnica a unor profesori care nu se stie pe ce filiera si in ce conjuncturi au ajuns profesori oricum nu au parcus un drum corect in viata daca au asemenea apucaturi...Pentru a nu mai patrunde derbedeii si violatori in scoli s-au pus ploitisti si jandarmi pe la portile liceelor culmea este ca acum pericolul vine chiar din interiorul scolilor dupa ceea ce s-a vazut in ultimile zile si se pare ca aceste cazuri nu sunt singulare acum sa infiltreze jandarmii si prin cancelarie ,holuri sau clase nu de alta dar iar se mai intampla vre-o tampenie

18 noiembrie 2011 10:15

jOHNE WAYNE DRAGI ROMANI NUI NUMAI EL ACEL CE VIOLEZA ELEVE DE LICEU SUNT DIN ROMANIA SUTE EU AM FACUT UNSONDAJ IN MOLDOVA LA LICEEE IN BUCURESTI IN CRAIOVA,IN RESITA ,AM INFO CA'S ASALALE ELEVELE PT SEX SA LE TRECA CLAA F F F MULTI PROFESORI SUNT REPORTER INTERNATIONAL AM FACUT UN REPORTAJ IN ROMNIA CULTURA,EDUCATIE,OCUPATIE SI ISTORIE E DE GROZA CE SE PETRECE IN ROMNIA IN FIECARE LICEU SUNT ABUZAE ELEVELE DE CATRE PROFESORI LOR SI INVERS PROFESORE ABUZEZA ELEVI DE LA LICEEE.....AM INFO F BINE PUS ALA PCT. E DE GOAZA CE SE INTIMPLA LA LICEIILE DIN R O M A N I A PARIMTI ATENTIE FIRI MAI APROPE DE COPII DV SI FACETI SONDAJE MAI DIN SCURT VETI DESCOPERI F. MULTE CAZURI........... sINCERELY WAYNE JOHN INTERNATIONAL GEOGRAPHIC ...............

18 noiembrie 2011 5:06

gigi analist de conjunctura Sa fie exmatriculati toti cei cu apucaturi de derbedei care se ocupa cu droguri .alcool tigari si sex aceste apucaturi sunt specifice vagabontilor si puscariasilor sau smecherilor de cartier care bat bulevardele si nu au nici o treaba cu educatia.SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA SCOALA ESTE PENTRU EDUCATIE SI STUDIU SI CINE NU SE CONFORMEAZA SA FIE EXCLUS ATAT PROFESORII CU APUCATURI CIUDATE CAT SI ELEVII.

18 noiembrie 2011 3:01

judge Trebuie sanctionati si parintii fetei ca n-au fost capabili sa-i dea e educatie morala. Trebuie interzis si sexul in randul minoreor eleve,pe langa droguri, alcool si fumat, Periodic sa treaca pe la cabinetul ginecologului pt control. Elevii si parintii trebuie sa aleaga intre educatia scolara si dezamat.

17 noiembrie 2011 13:08

NOILE CURENTE CARE POT SALVA ONOAREA SI VIITORUL NATIUNII =MIHAI De aceea suntem unde suntem cu nivelul coruptiei si educatiei pentru ca de mici inca din scoala suntem invatati sa tacem si sa musamalizam prostiile si tampeniile . Crescand in acest spirit avem impresia ca asa este moral si corect sa ascundem si sa nu suflam o vorba despre cele rele.BRAVO.

17 noiembrie 2011 12:22

arpi dar cand o calarea pe acea eleva unde avea moralul ? asta trebuie castrat . orice ar fi facut fata , ea era eleva si apoi minora . chiar daca dansa erotic in fata lui trebuia sa se abtina .

17 noiembrie 2011 10:33

propuneri democratice MARIAN Important este sa nu se auda .nu conteaza daca se intampla sau poate fi prevenite pe viitor asemenea trasnai,important este sa nu stie si sa nu auda nimeni pentru a nu afecta imaginea extraordinara a scolilor.

17 noiembrie 2011 10:07

PROFESOR DE CARTIER=FLOCEA SA LE INTRE BINE IN CAP DACA SUNT CIOCANITE SI LI SE DA MOIE DE TOV PROFESORI SA TACA SA NU RECLAME CA ALTFEL ESE PANARAMA ,,,ASTA E SOARTA LOR SA FIE MACICURITE BRAVO ?????INTERSANT MOD DE A MUSAMALIZA POTLOGARIILE SI MARSAVENIILE CINE ARE CURAJUL SA SUFLE CEVA NOTA MINMA LA PURTARE PENTRU AFECTAREA IMAGINII.....CU ASEMENEA EDUCATIE O SA FIM COADA EUROPEI MULT TIMP DE ACUM INCOLO.

17 noiembrie 2011 10:03

STOK SI F... SI CU NOTA SCAZUTA LA PURTARE! IAR VAGABOANDA LUI MAZARE ,CARE CHIAR FACE MONNET DE RUSINE IA UN 5 CU FELICITARI! UITE CA SI LA LICEUL DIN HARGHITA O FETITA A FOST ASA SI PE DINCOLO DE PROF,SI ASTA E O VAGABOANDA IN OPINIA HAZAICII LUI MAZARE?:

17 noiembrie 2011 9:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.