"Băsescu are două variante la Bruxelles: să apere România sau propriul scaun (...) De ce nu m-a lăsat Băsescu să mă duc la Bruxelles? El are datorii de plătit acolo (...) Consilierii mei au fost la Cotroceni şi l-au învăţat pe preşedinte ce să spună", a declarat Victor Ponta.


Comentarii

ipse bai, carcalaci bashisti! Oricum arata mai bine decat Unguenteanu vostru cu toate cremele lui! Sunteti turbati de furie ca lumea nu va vrea! ( decembrie si pa si pu la voi!

19 noiembrie 2012 14:17

ipse bai, carcalaci bashisti! Oricum arata mai bine decat Unguenteanu vostru cu toate cremele lui! Sunteti turbati de furie ca lumea nu va vrea! ( decembrie si pa si pu la voi!

19 noiembrie 2012 14:16

edgar ei. cine ai poate contesta aceasta FOTOGRAFIE. Iata un ti gan bo rat. ponta. Un ti gan amarat de la ghena de gu noi era mai prim ministru ca asta cio ara asta hot criminal lagiator ne bun care a im pu tit imaginea romaniei. Adunarile si manfestatiile electoraleUSLPPDD sant CORTEGII FUNERARE, o BANTUIRE DE MOARTE ale activistilorUSLPPDD bol navi indurerati m orti in bles teml iliescu si ingro pati in locuri de veci FURATE DE ti ganul bo rat VANGHELIE slavit ales al TAM PITILOR Romani, cel care a furat locuri de veci de la GENERALUL EROU AL ROMANILOR si de la Iurie Darie care nu a mai avut loc la Cimitirul Belu. ActivistiiUSLPPDD sant CIO CLII care umbla sa omoare ROMANII si care sfar sesc in BLES TEMUL iliescu care le bantuie viata familia casa prin tot ce au PRIMIT NECUVENIT pentru tragedia adusa Romanilor PA CALITI SI MINTITI. Ce castiga Romanii cei ce voteaza USLPPDD de la USLPPDD, e tra gedie accidente ucideri sinu cideri boa la si moar te ascunse intr-un pachetel o promisiune o tuica un dumicat un PIC de NIMIC SI vor avea MULT MULT MULT din blestemul iliescu la care se fac PARTASI. Chipurile SATA NICE USLPPDD se vad la antena 3 si RTv Otv si televiziuni dra cesti locale si radiourile si jurnale unde jega riti si amarati haz nale mas media mint si pacalesc si amarasc Romanii tam piti si in draciti CA SA-I VOTEZE PE DIA VOLIIuslppdd. Si apoi acesti amarati go lani mas media se zvarco lesc in boa la si mo arte si durere si tragedia BLES TEMLUI iliescu care ii UCIDE PE cei ce sant mas media MOR TII si familiile si apropriatii lor caci DUMNEZEU ajuta, dar NU PE Dia voli.

19 noiembrie 2012 11:50

ifistul NICI nu am mai VAZUT O ASA FIGURA de BOU!!!creier !!!!nu are ,minte nici atat ce ii mai trebuie MOACA!!!!???????

19 noiembrie 2012 11:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.