Biroul postului de televiziune Russia Today a fost deteriorat în urma unui atac al forţelor aeriene israeliene, potrivit realitatea.net.


Biroul Russia Today este situat în clădirea centrului de afaceri, care în noaptea de 18 noiembrie a fost lovit de 4 rachete israeliene. Nimeni din personal nu a fost rănit.

Se pare că ţinta atacului fost postul de televiziune prin satelit Al-Quds. Israelul consideră că el este apropiat mişcării Hamas. Au fost răniţi 6 jurnalişti ai Al-Quds.

Comandourile israeliene desfăşoară în Fâşia Gaza o operaţiune de căutare şi distrugere a arsenalului de rachete al mişcării Hamas, informează astăzi ziarul britanic Sunday Times.

În timp ce în jur de 20 de mii de soldaţi israelieni sunt concentraţi pentru o invazie posibilă în Fâşia Gaza, s-a aflat că forţele speciale încearcă deja să distrugă rachetele cu rază mare de acţiune primite de la Iran, care sunt ascunse în depozite subterane. Potrivit ziarului, comandourile care acţionează pe teritoriul enclavei palestiniene, sunt deghizate în locuitori.

Integral pe România LiberăComentarii

H. Al Andus Potrivit ziarului, comandourile care acţionează pe teritoriul enclavei palestiniene, sunt deghizate în locuitori... normal, israelienii nu au sufucient curaj sa-si poarte propriile uniforme!

27 iunie 2020 20:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.