Primul-ministru Victor Ponta a precizat că nu intenţionează să intre într-o dispută electorală cu preşedintele României, "fiind evident interesul acestuia din urmă de a se implica în campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, folosind în acest sens orice pretext pentru a provoca noi conflicte".Într-un comunicat de presă al Guvernului remis, duminică, AGERPRES, premierul Ponta a dorit să facă o serie de precizări în contextul în care preşedintele Traian Băsescu a afirmat că ''regretă în mod profund iresponsabilitatea declaraţiilor unor oficiali şi politicieni'', inclusiv ale premierului Victor Ponta făcute sâmbătă la Bistriţa, ''care pun interesul lor electoral şi personal mai presus de interesul naţional''.
"Preşedintele României trebuie să înţeleagă responsabilitatea pe care şi-a asumat-o prin prezenţa pe care o va avea la Consiliul European. Domnul Traian Băsescu trebuie să folosească toate instrumentele pe care le are la dispoziţie, pentru a apăra interesele cetăţenilor români şi să lase deoparte preocupările electorale. România este îndreptăţită să primească un buget mai consistent, iar Preşedintele României are responsabilitatea de a lupta pentru acest lucru", a precizat premierul în comunicatul citat.
Integral pe AgerpresComentarii

liberarul socialist Cretinel, stiu ca e greu. Daca nu poti folosi C&P si trebuie sa gindesti cu mintea ta... Poate nu stii, dar Base nu va mai putea fi in "campanie electorala", el nu mai poate candida! Iar in declaratiile lui se arata ne-partizan, criticind TOTI politicienii, inclusiv cei de la ARD! Dar tu ai vrea ca el sa nu critice idioteniile facute si afirmate de tine? Asta nu se poate! Daca "adversarii" politici (care de fapt au facut blatul cu voi) nu te critica, cineva trebuie sa o faca.

19 noiembrie 2012 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.