“Constat că domnul preşedinte Băsescu face aceleaşi greşeli ca preşedintele Băsescu înainte de suspendare. Preşedintele Traian Băsescu constatând starea jalnică a campaniei celor de la ARD a preluat funcţia de purtător de cuvânt şi şef al campaniei acestora. Când vrea să aibă dezbateri electorale vom avea. Înainte de Consiliul European din primăvară România a invocat dreptul de veto când a fost vorba de începerea negocierilor cu Serbia. Atunci din cele 27 de ţări s-a opus doar România. S-a întâmplat în primăvară, de aceea spun că are memoria scurtă şi fluctuabilă", a declarat premierul Victor Ponta.


Comentarii

sustin fanatic PRESEDINTELE Si care-s greselile, ma rog frumos ?

12 decembrie 2013 16:51

ty Basescu cred ca este undeva ancorat in afara realitatii. Ceeace vede tot omul, el refuza sa vada, adica faptul ca nu mai reprezinta pe nimeni.Oare mai este cineva , printre politicieni care sa nu simta greata, si sa nu fuga numai cind aude de acest om?

21 noiembrie 2012 12:23

iac'asa! Basescu nu este decat purtatorul de cuvant al pedeleprelor! Presedinte nu este fiind demis de popor si se agita si el pe acolo, unde sta ilegal: la Cotroceni! Se afla si el in treaba. Nici nu mai trebuie bagat in seama. Ca si udrea care face pe modesta la Roman. Hala natiune! ce mai candidati: udrea, anastase...vai de capul lor! Ce-i asteapta dupa 9 decembrie!!!

19 noiembrie 2012 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.