Gabi Firea şi Florentin Pandele se pregătesc de zor pentru venirea pe lume a primului lor copil. Sarcina prezentatoarei TV este una uşoară, fără multe greţuri sau pofte nebune în miez de noapte care l-ar scoate pe soţ din casă pentru diverse cumpărături.

Cuplul este încântat de venirea pe lume a copilului care s-a lăsat mult aşteptat şi care speră ei să fie fată. Gabriela este însărcinată în aproape patru luni şi se simte minunat. Nu îi este rău dar nici nu are pofte nebune.

"Am 3 luni şi jumătate, mergem pe patru. Nu ne mai culcăm mai târziu de ora 24 pentru că am avut mici incidente. Ne doream foarte mult un copil dar ne gândeam că dacă Dumnezeu va dori, va veni şi acel moment. Dacă nu, vor fi fericiţi cu cei trei băieţi pe care îi avem. Ne-am rugat mult şi Dumnzezeu ne-a ascultat! Botezul este programat în Voluntari şi am stabilit 100% că Molecula va avea camera lui. Doctorul a spus că mulţi parteneri iau din stările femeii gravide lângă care stau. Noi sigur vom alege un nume cu semnificaţie religioasă, iar copii cu o variantă cool, internaţională", a declarat viitoarea mămică.

Gabriela a mai adăugat că va naşte la o clinică privată din România prin cezariană, procedeu prin care l-a născut şi pe fiul ei. Ea a mai adăugat că mama ei, care a dat naştere al patru copii pe cale naturală, a sfătuit-o să aleagă cezariana.

"Nu îmi este teamă de naştere, dar acum da, îmi este cât sunt gravidă. Este o bucurie că ai mai depăşit o zi fără probleme. Evoluţia sarcinii îşi lasă o bucurie enormă! Voi naşte la o clinică privată în România, prin cezariană. Mama mea ne-a spus mie şi surorilor, că nu ne recomandă să naştem natural. Prietenii şi vecinii ne-au trimis mici semne, de la păpuşi în miniatură, până la păpuşi mari, din porţelan", a mai adăugat Gabriela.

Întrebat şi el ce sex doreşte să aibă viitorul copil, Florentin a declarat că nu contează atâta timp cât va fi sănătos. Primarul Voluntariului a declarat că are o întreagă listă de nume pentru copil, dar nu s-au hotărât încă.

"Ce vrea Dumnezeu, ne dorim o fetiţă dar orice ar fi, să fie sănătos. Un prieten mi-a spus că m-am îngrăşat eu, sper să nu iau mai mult. Stările Ablinuţei le-am luat eu! Avem o listă cu nume foarte mare încât ne va fi greu să alegem. Sunt convins că o vom face pe ultima sută de metri. Tudor şi Andrei ne-au spus că vor să îşi dea acordul. Am vrea Ana Maria dacă va fi fetiţă, sau Sara Ana Maria cum vrea Albinuţa mea. Au început discuţii că o să nenorocim copilul", a declarat viitorul tătic pentru CANCAN TV de la Kanal D.

Pandele a mai declarat că este pregătit să fie tată la vârsta de 51 de ani şi că deja citeşte o carte din care să se informeze mai bine, Florentin fiind mai emoţionat decât mămica.

"La 51 de ani un tată e mai copt decât la 20. Este o bucurie care credeam că nu mai vine, nu mai aveam mari speranţe dar uite că s-a întâmplat. Acum este altfel faţă de tinereţe. Am pe noptiera din dormitor o carte pe care o citesc şi se numeşte "Cum să devi tătic". Am emoţii mai mari decât ale Albinuţei", a declarat Florentin Pandele.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.