Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache, a afirmat, vineri seară, în cadrul emisiunii Aktualitatea B1, că formula „jigodie frustrată" cu care s-a adresat şefului ANI, este un apelativ corect, atât timp cât Horia Georgescu nu s-a conformat rolului pe care îl are în fruntea instituţiei, informează b1.ro.


„A fost corect să-l numesc aşa, atâta vreme cât el se comportă de această manieră. Calificativul este justificat pentru că a demonstrat că se comportă ca o jigodie politică. Eu mi-am spus punctul de vedere, atât timp cât este şef al unei instituţii publice care are un anumit rol în viaţa politică a acestei ţări, dar pentru că el nu se conformează acestui rol, înseamnă că este o jigodie" a spus Dan Mihalache.

Secretarul general al Guvernului a adăugat că un are „niciun fel de apăsare" în ceea ce priveşte modul în care a fost poreclit de public, „Mahalache".

Mihalache a mai comentat că afirmaţiile lui Gitenstein despre faptul că o iniţiativă de a redeschide subiectul modificării legii ANI ar fi o idee proastă şi ar afecta parteneriatul româno-american îi sunt absolut indiferente.

„Pe mine personal mă lasă rece această afirmaţie. Dacă parteneriatul româno-american stă în Horia Georgescu, mai bine fără", a spus Dan Mihalache.

Secretarul general al Guvernului a precizat că îl va da în judecată pe Horia Georgescu pentru că a primit notificarea ANI lunea trecută, fiind menţionat faptul că poate răspunde în decurs de 15 zile. Aceste zile nu au trecut, iar ANI a dat comunicat şi nu i-a trimis oficial lui niciun document.

Citeşte şi:

Ce declara Dan Mihalache pentru RL după instalarea la SGG: „Trebuie operate corecţii în privinţa funcţionării DNA şi ANI"

FSLI, despre cazul Pop-ANI: Suntem în mijlocul unei dezinformări crase, în prima zi de campanie

Lovitură DEVASTATOARE pentru Crin Antonescu: 3 MINIŞTRI şi UN SECRETAR DE STAT, acuzaţi de INCOMPATIBILITATE şi ABUZ în serviciu.Trei dintre cei patru oficiali sunt apropiaţii liderului PNL.


Ponta îşi nuanţează discursul: NU sunt de acord cu EXECUŢII SUMARE în prima zi de campanie. Dacă acuzaţiile ANI se confirmă, cei 3 miniştri NU vor mai face parte din Guvern

Integral pe România LiberăComentarii

pdl-istu' @Comunistu' / Eu cred ca, adevaratul dobitoc esti tu. Ia povesteste-ne matale ,dobitocule, despre armele chimice din Irak, despre Afganistan, Vietnam, Coreea,, Panama......amestecul in referendumul de demitere a diliului national...... SUA este un stat terorist!!!??/

10 noiembrie 2012 17:27

Comunistu' Pentru"liberalul socialist" - Esti un tampit. Daca nu realizezi ce insemana sa-i ai pe rusi in coasta si pe 'americani' aliati,fa macar efortul si amintestet-ti de Yalta. Dobitocule.

10 noiembrie 2012 13:38

ion Dl Mihalache are 100% dreptate si strainii trebuie sa o stie.

10 noiembrie 2012 12:39

liberarul socialist Mahala-che e doar unul din cacarai cretini ai Romaniei. Asa e: pe el il lasa rece parteneriatul strategic cu USA, ba chiar si UE - daca indraznesc sa-si bage nasul in matrapazlicurile uslashilor.. Mai buni rusii, ca ei nu se amesteca. Ei isi aduc mafiile economice si politice si ii vor lasa si pe ai nostri sa ciuguleasca farimiturile...

10 noiembrie 2012 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.