Agenţia Naţională de Integritate a răspuns solicitării MEDIAFAX, de a preciza dacă Anghel Iordănescu poate ocupa atât funcţia de senator al României cât şi pe cea de director al FRF, răspunsul ANI fiind unul pozitiv.

"În considerarea formei juridice de organizare a Federaţiei Române de Fotbal «ca persoană juridică de drept privat», şi având în vedere statutul acestei federaţii, «opinăm că angajarea pe bază de contract în funcţia de director tehnic al Echipei naţionale de fotbal a României nu se regăseşte printre incompatibilităţile expres reglementate de prevederile art.81 şi art.82 din Legea nr.161/2003, cu modificările şi completările ulterioare. Prin urmare, din interpretarea sistematică a dispoziţiilor normative citate mai sus, opinăm că, exercitarea mandatului de senator în cadrul Senatului României concomitent cu funcţia de director tehnic al Echipei naţionale de fotbal a României, angajat pe bază de contract de către Federaţia Română de Fotbal, nu este de natură să genereze o stare de incompatibilitate", se arată în comunicatul Agenţiei Naţionale pentru Integritate.Integral pe ProSportComentarii

Ciklopul Numai in Romanica se poate sa fii si senator, si antrenor de forbal... Doamneeeeeeeeeee... mare-i gradina TA!!! Chiar ca v-ati tampit cu totii!!!

8 noiembrie 2011 14:49

valentina bravo lui ca o fost cel mai bun selectioner al romaniei ok...nu stiu daca il mai egaleaza cineva ok....

25 octombrie 2011 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.