Membrii PDL au petrecut aseară într-un restaurant din Capitală. În partid se pare că este o tradiţie ca, în fiecare lună, membrii care îşi sărbătoresc ziua de naştere să organizeze o petrecere cu colegii. Printre invitaţi s-au numărat premierul Emil Boc, preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, ministrul Muncii Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi sau liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader.

În luna noiembrie, 15 membri PDL îşi aniversează ziua de naştere. Conform tradiţiei, aceştia au dat o petrecere la care au participat membri marcanţi ai partidului.

Nu toţi democrat-liberalii prezenţi la petrecere au fost la fel de generoşi în declaraţii.

Printre săbătoriţi s-au numărat Gelu Vişan şi Dan Radu Zătreanu.

La finalul petrecerii, premierul Emil Boc a părăsit însă restaurantul pe o uşă din dos ştiind că afară îl aşteptau jurnaliştii Antena 3.


Comentarii

Galca Florin Si ce-i cu asta tembelilor din mass-media ? Voi nu va sarbatoriti zilele de nastere , implinirea unor ani sau ziua numelui ? Ce-i iesit din coum in aceasta ? Dar cand celelalte partide ce s-au aflat anterior la Putere guvernare o tineau numai in chindii de au terminat cu avutia Romaniei, atunci nu se vedeau chiolhanurile ? Al naibii va mai place sa inoculati multimii ideea ca ultimul la Putere - guvernare e totdeauna vinovat de urgia ce are loc ? Cat de impartiali sunteti domnilor !!!!!

16 noiembrie 2011 10:41

Votant Aștia n-au treabă,au reformat țara,au reformat sistemul de sănătate astfel că oamenii mor cu zile pe șoselele României sau chiar la porțile sau in curțile spitalelor ”reformate”.Nu cred că locul lui ridzi era aici ,dacă aveam justiție ea trebuia să aștepte chiftele de la colegi ,aruncate cu praștia peste gardul de sârmă.Nu inteleg dece nu l-au invoit și pe apostu .Poate va veni vremea când EL va părăsi scena politică tot pe ușa din dos

16 noiembrie 2011 9:38

SABIN Acilea e satu' cu inteligenti !

16 noiembrie 2011 8:25

hahaiala Ma si mir cum daca a venit ridzi flitzi la Bucale taman din Petrosani,n-a venit cu bocu si apostu a la Cluj,doara era o intilnire a puscariasilor cu viitorii puscariasi si puscariabilii.

16 noiembrie 2011 7:59

buda i de leano In timp ce pedeleii,unepereii si udemereii joaca ceardas pe Constitutia Romaniei,la Tirgu Jiu un roman este calcat de doua masini si moare,la 1000m de spital.Salvarea ajunge,la 45 minute si omu moare.De aceea se simtesc bine pedeleii,unepereii si udemereii pentru ca au reusit sa RE FORMEZE(asta este stilul basist a reformei)tot in tara asta plina de umbre care habar nu au ce tra sa faca cu NEMERNICII.

16 noiembrie 2011 7:54

bula Petrec de bucurie ca in curand o sa-i ia dracu pe romani si raman ei singuri pe un taroc mare.Care-i problema,doara nu beau ei pe banii lor,ei beau pe banii VOSTRII.Aici sunt banii dumneavoastra!!!V-a placut formula motiv pentru care ati votat.......CARACATITAA.Acu...beliti ochii la ea.

16 noiembrie 2011 7:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.