Liderul PCRM, Vladimir Voronin, afirmă că a simțit „o ușurință” odată cu plecarea lui Igor Dodon din PCRM.

„Eu când am spus că Dodon e mai verde decât toată verdeața lui Filat, voi ce ați înțeles? N-are asta nicio treabă cu Filat, dați-i pace. Știu eu de ce am spus așa. Dacă sincer, am simțit o ușurință după plecarea lui Dodon”, a mărturisit astăzi Voronin.

În ceea ce ține de relația lui Dodon cu Mark Tkaciuk, Voronin afirmă că între ei nu au fost niciodată divergențe și că Tkaciuc n-are nicio atribuție cu faptul că în campania electorală pentru primăria capitalei pe lista lui Dodon a apărut un om cu antecedente penale. „Știți vorba ceea: plohomu tanțoru...”, a spus liderul comuniștilor.

Solicitat să comenteze afirmațiile lui Dodon precum că Tkaciuk controlează, de fapt, PCRM, inclusiv pe Voronin, liderul PCRM a negat acest lucru. „Orice om, orice discuție, te influențează, dar depinde de scop. Nu cred că la noi în partid cineva influențează. Oricât vă place să credeți că la noi deciziile se iau în mod autoritar, noi suntem o echipă și fiecare își are rolul său și poartă responsabilitate pentru întreaga activitate a partidului”, a asigurat Voronin.

Integral pe Jurnal.mdComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.